sinyal rengi nasıl değişir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selvi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selvi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
forum insanları ön çamurluktaki sinyalleri farlar yandığında sürekli yanmasını istiyorum ve renklerinide beyaz yada mavi yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yapan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirin ayrıca bu işlemi ne kadara yapabilirim..

git sanayiye bi elektrikçi ye söyle çift uyla yapılıyo bildiğim kadarıyla

araya diyot atılarak yapılablir; ön sinyallere çift duy takılır ama çamurluk sinyallerine olmaz; parklara bağlayıp araya diyot koymak gerekir çamurluklar için; renkleri değiştirmek için de şeffaf çamurluk sinyali alıp içine mavi led ampül taktırabilirsin...

Son düzenleme:
araya diyot atılarak yapılablir; ön sinyallere çift duy takılır ama çamurluk sinyallerine olmaz; parklara bağlayıp araya diyot koymak gerekir çamurluklar için; renkleri değiştirmek için de şeffaf çamurluk sinyali alıp içine mavi led ampül taktırabilirsin...

:good::good::good::good:bnde düşünüyorumda fırsat olmuyor pek :(

Benim arkadaşın arabasında farları açınca yanıyor, sinyalleri yakınca da ön sinyal yanarken sönüyor, sinyal sönünce tekrar yanıyor. Ters şekilde. Güzel görünüyor. Bağlantıların nasıl olduğunu bilen varmı aranızda. Ben de kendim yapmayı düşünüyorum da.

Benim arkadaşın arabasında farları açınca yanıyor, sinyalleri yakınca da ön sinyal yanarken sönüyor, sinyal sönünce tekrar yanıyor. Ters şekilde. Güzel görünüyor. Bağlantıların nasıl olduğunu bilen varmı aranızda. Ben de kendim yapmayı düşünüyorum da.

bi tane 12 v role alıp rolenin normalde kapalı kontağından parklardan paralel aldığın kabloyu geçirerek yan sinyalleri besle.. rolenin bobin ucunu da ön sinyal lambasının ucuna bağla.. sinyal yanınca söner sönünce yanar .. :good:

Geri