sinoptan katılanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlh.94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne kadar çok hemşerim varmış :)

hemşeriler buluşmuş valla. bende sinop/Gerze'li olarak katılayım bari.:). her ne kadar son zamanlarda gitmemiş olsamda ( sanırım en son 10 sene önceydi ) Gerze'deki sakin hayatı hem sevmişimdir. insanların kendine ayıracak daha çok zamanları var.kısmet olsa da tekrar gidebilsem..

Arkadaşlar ben de eşimle haftaya 2 gün falan sinopa gideceğim. Gezeceğiz. Samsunluyum ama hiç sinop'a gitmedim. Bi gitçez bakalım. Gerze falan güzelmiş heralde tatil için. Nereleri gezsek tavsiyeniz var mı? Şelaleler falan gördüm nerelerdedir böyle güzel yerler sinopta? Birde güzel bir otel var mı?

abi şimdi sinopta ilk gün yapıcağın olay, sabah kahvaltısı için simit yada katlama denen tarzda şeylerden alıp yalı kahvesine gitmektir.. orda bi güzel denize karşı çay simit keyfi yaparsın.. daha sonra denize gidersin.. ki sakın akliman tarafında girme biraz tehlikelidir.. denize girebilceğin yerleri yazıorum: karakum,orman kampı,yuvam,öztürkler,kumsal otel plajı,mobil,dsi plajı...

daha sonra öğle yemeği için meşhur teyzenin yerinde mantı yemeni tavsiye edebilirim(cevizlisi çok dehşet).. akşamda kale altındaki parkta canlı müzik dinlemeye gidebilirsin yada diğer parklara...(barlarda mevcut)..

ikinci günde denizden dönüşte cezaevi gezme etkinliği düzenleyebilirsiniz(heryerine giriyim çıkıyım diyince 2 saat falan sürüyo rahat).. ve sonra yine aynı şeyler..

10 gün önce kumsal otelde çektiğim bi fotoyu ekliyorum..
grnt106nr3.jpg

arkadaşlar bende sinopluyum yarım ayancık diğer yarım türkeli karakumda yazlık var her sene giderim

arkadaşlar bende sinopluyum yarım ayancık diğer yarım türkeli karakumda yazlık var her sene giderim

volkan ayancık tan salih ÇAYLI ları tanırmısın

ayancığın armutluazı köyünden babam köyede çıkarız onun dışında genelede karakumdayım. utku var pop star benim kapı komşumdur halen

o zaman bu yol sana bayağ tanıdık gelir volkan :)
grnt092lw4.jpg

evet evet

sinop'ta festival tüm hızıyla devam ediyor. dün akşam reyhan KARACA ile Davut GÜLOĞLU vardı. felaket kalabalıktı. bu akşam ferhat GÖÇER le emel MÜFTÜOĞLU var. gerçekten bizim memleket çok güzel. buraya gelipte şuana kadar begenmeyen hiç çıkmadı. sahillerimiz harika. düşünün hafta sonları samsundan buraya denize girmeye geliyorlar. birtek dezavantajımız yolların virajlı ve bozuk olması. yakında tünel açılacak ozaman süper olacak. Tuzla tersaneside buraya taşınacakmış zamanla.

tersane taşınırsa turslik bir yer olmaktan çıkar

Geri