sinoptan katılanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlh.94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeri deil ama benimde yanlış yansıyor acaba d.t yanlış girdim 16 olcağıma 14 gösteriyor :)

evet olabiliyor böle şeyler

Forumda Sinop'lu var mı diye topic açacaktım ama arama bölümünden baktım
Sinop'lular bu topicte buluşmuş

Eeee o zaman ben de bunu bir güncel yapayım
SİNOP-BOYABAT'tanım diyelim
Tüm SİNOP'lulara Merhaba diyerek selam gönderelim

bende sinoptan katılıyorum aslen boyabat ilçesindeyim. fakat sinop ta ikamet ediyorum.

Forumda Sinop'lu var mı diye topic açacaktım ama arama bölümünden baktım
Sinop'lular bu topicte buluşmuş

Eeee o zaman ben de bunu bir güncel yapayım
SİNOP-BOYABAT'tanım diyelim
Tüm SİNOP'lulara Merhaba diyerek selam gönderelim

murat yörük köyündenmisin

Arkadaşlar ben de eşimle haftaya 2 gün falan sinopa gideceğim. Gezeceğiz. Samsunluyum ama hiç sinop'a gitmedim. Bi gitçez bakalım. Gerze falan güzelmiş heralde tatil için. Nereleri gezsek tavsiyeniz var mı? Şelaleler falan gördüm nerelerdedir böyle güzel yerler sinopta? Birde güzel bir otel var mı?

Arkadaşlar ben de eşimle haftaya 2 gün falan sinopa gideceğim. Gezeceğiz. Samsunluyum ama hiç sinop'a gitmedim. Bi gitçez bakalım. Gerze falan güzelmiş heralde tatil için. Nereleri gezsek tavsiyeniz var mı? Şelaleler falan gördüm nerelerdedir böyle güzel yerler sinopta? Birde güzel bir otel var mı?

sinop merkez güzeldir. şelaleler erfelek ilçesinde. haftaya gelirsen sinop ta festival var. çarşamba metin şentürk, perşembe reyhan karaca davut güloğlu, cuma ferhat göçer grup 84, cumartesi petek dinçöz yani geleceksen önceden yer ayırttır yer bulamaya bilirsin

murat yörük köyündenmisin
Uluköy'denim
Yıllar önce çok küçükken gitmiştim
Hayal-Meyal hatırlıyorum

Ama ben hiç Sinop'a gitmedim
Özellike Sinop'a gitmeyi çok istiyorum
İnşallah Nasip olur bir gün

Uluköy'denim
Yıllar önce çok küçükken gitmiştim
Hayal-Meyal hatırlıyorum

Ama ben hiç Sinop'a gitmedim
Özellike Sinop'a gitmeyi çok istiyorum
İnşallah Nasip olur bir gün

bende akpınardanım köylerimiz çok yakın sizin köyden kamil abiler var eniştem.

Ben iki hafta önce Sinop'a gittim yollar yakakentten sonra çok kötü ama sinopta tam bir tatil merkezi görüntüsü var.Gezlecek yerler cezaevi,hamsilos,akliman,medrese ve kiliseler,denize öztürk pansiyon bölgesinde ve aklimanda giriliyor. Önümüzdeki hafta samsundan anamura gideceğim her iki yerin de özelliği yollarının çok kötü olması ve bu yüzden bu yüzden bu bölgeler çok sakin.

Geri