sinoptan katılanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlh.94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mlh.94

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese selamlar ben izmirde yaşıorum ama sinopluyum köken sinopun ayancık ilçesi eğer sinoptan katılanlar varsa yorumlarını eksik etmesinler şimididen teşekkürler

bende sinopluyum.. yaşasın bi hemşerim çıktı:D

ooo siz benim bir kaç konuma cevap yazmıştınız o zaman bilseydim konuşurduk nese bu güne kısmetmiş

sinopun neresindensiniz

akrabaların yarısı sinop merkezde yarısıda boyabatta.. geçen yaz 1 ay falan kaldım sinopta.. çok seviyorum keratayı :)

geçen yaz iki tane modlu corsa vardı sinopta.. biri beyaz biride sarıydı galiba.. çok beğenmesemde dikkat çekiyolardı.. benimde araba istanbuldaydı , corsaları gördükçe içim gidiyodu:) sende görmüşsündür belki onları, bahsettiğim araçlar sinop merkezde bu arada..

sarıyı hatırlıyorum bir kere görmüştüm tabi geçen yaz bizde polo vardı ama :d

farlar xenon dime

benim farları kastettiysen, şimdi baktımda hakkaten xenon u andırıyo :)
ama işin aslı mavi park ampülleri, o da arkadaşın vectradan çıkma zorla benimkine taktırdı gibi bişey oldu:) ben orjinalini daha çok seviorum aslında.. tabi param oluncada inşallah jant falan aldıktan sonra sonar angel ve xenon istiorum.. bu arada hatırladım o sarı corsa paso iki arka sis açık geziyodu.. he bide hemşerim bişey merak ettim senin yaş 13 mü gerçekten:)

hayır aslında yaşım 15 oraya yanlış yansımış

Geri