Herkese merhaba.Bugünkü beni çıldırtan bir konudan bahsedeceğim ve tavsiye istiyeceğim sizden.Tabiki o sorun silecek sorunu...Yahu 7 sefer değiştirdim hala yüzüm gülmedi ön sileceklerden bahsediyorum.İlki orjinaldı GM marka fabrika çıkış öyle geliyor herhalde her neyse o eskidi sonra ucuz bişiler taktım 50 liralık.Sonra tahmin edersiniz ki 3 ay dayanmadı başladı atlama yapmaya cart curt sesler 614 km yolu o sesle çektim siz düşünün insanı çıldırtan hele de benim gibi trim seslerine dahi takan biriyseniz daha da takıntı yapıyor insana bir önemli eksisi ise ciddi anlamda dikkat dağıtıyor az buz değil inanılmaz bir ses çıkarıyor.Bu olaylardan sonra akıllanıp(yine servise gitmedim tabii) gittim bi yapı marketten bosch aero eco aldım aero twin yoktu artık o sese de tahammülüm kalmadı düşünün hemen aldım.Almaz olaydım diğerlerinde hiçbir farkı yok oda 1 ay geçmeden başladı cart curt atlama yapmaya.Bakın bu olayı yaşayan bilir acayip sinir ediyor insanı.Servisten almıyalım dedik 200-300 vermiyelim aynı paraya geldi 7 silecek hatta daha da pahalı oldu kaldı ki ortalama teki 1-2 ay bile dayanmadı.Servisteki GM marka ve benim arka silecekler orjinal fabrika çıkışlı tahminim GM ve gram ses yok.Hatta kaç sefer arka taraf buzlu olmasına rağmen sildi camı otomatik ona rağmen gram ses yok.Şimdi bana tavsiyeniz ne olur.İşin garibi vw aracımızda ya da şuanki var olan diğer araçlarımızda böyle bir durum olmadı.Ben hayatımda böyle birşey görmedim.Millet değiştiriyo kullanıyo 2 sene en aşağı 1 sene kaldı ki babam 4 sene kullandığını bilirim vw de.Bana bu doğrultuda öneriniz ne olur.Bosch AeroTwin diyordum ama Aero Eco da ses yapınca biraz şüpheli yaklaşıyorum Boscha.Derseniz Eco ile Twin arasında dağlar kadar fark var düşünürüm.Ama fiyat olarak artık geçtim o aşamayı.Ya da serviste GM marka mı taktırayım.İkisi arasında kaldım.Ya da asıl soru neden böyle oluyor bu araçta?Kolonya ile temizleme vs değil bu iş bana kalırsa.GM marka ya da aerotwin kullanan varsa yazabilir.