Silecek kafa ağrıtacak sekilde ses yapiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadsamuy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadsamuy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımda bosh eco silecek takılı yoğun yağmurda aşırı şekilde sesli çalışıyor.Silecekler titreyerek çalışıyor bana kalırsa çok sıkı cama baskı yapıyor nereden gevsetebilirim.

Yok hocam ömürleri gitmeye başlamış ondan dolayı oluyor. Bir ara youtube üzerinde izlemiştim eskiyen sileceklere son bir can daha veriyorlardı, bir sıvı ile silip yumuşatıyorlardı. Araştırın isterseniz hocam.

Lastigini degistir sadece duzelir aksesuarcilsrda var muz silecegin lastigjni degistiriyolar

Arkadaşlar silecekler 6-7 aylık
Silikon sprey sıktım sesi kesilmişti
Ama yine başladı
Silecek motorunda mi sıkıntı mi var diye düşünüyorum

vazelin sürenler de var ben denemedim ama..

Arkadaşlar silecekler 6-7 aylık
Silikon sprey sıktım sesi kesilmişti
Ama yine başladı
Silecek motorunda mi sıkıntı mi var diye düşünüyorum

Yagmur kaydirici var mi camda? Ya da baska bi cila? Bunlardan bazilari bazi marka sileceklerle ilanilmaz takilma, atlama ve ses yapar. Bu nedenle benim on cam kaydirici uygulamam baska marka bi cam kaydirici ile ucretsiz degistirilmisti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaputu kaldırınca sağda ve solda birer somun olması lazım..Ordan ayar yapılıyor ama dikkat et ayar yaptıktan sonra kaputun ucundaki plastiğe değmesin...

silecegin cama sürtünme sesimi yoksa motorundan aglama sesimi geliyor ? egerki sürtünme sesi geliyorsa silecegini degiştir ve cam silecek suyuna cam antifirizleri var sabunlu onladan al koy

Merhaba,
Bahsettiğiniz sileceklerden ben de Metro mağazasından sanırım geçen yıl Aralık ayında almıştım. İlk günlerden itibaren bariz silecek sesini hissediyorsunuz. Geçtiğimiz haftadan itibaren ise; müthiş bir ses ve atlamalarla giderken dönüşte o ses yoktu. Dayanılacak gibi olmadığı için de kaldırdım attım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum Bosch Eco silecekleri.

• Beğen
Tepkiler: Zafer715
Merhaba,
Bahsettiğiniz sileceklerden ben de Metro mağazasından sanırım geçen yıl Aralık ayında almıştım. İlk günlerden itibaren bariz silecek sesini hissediyorsunuz. Geçtiğimiz haftadan itibaren ise; müthiş bir ses ve atlamalarla giderken dönüşte o ses yoktu. Dayanılacak gibi olmadığı için de kaldırdım attım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum Bosch Eco silecekleri.
Malesef ki ülkemiz de Bosch diye satılan bir çok yan sanayii ürün bulunmakta

Geri