Şikayet Edelim !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boşverecek o kadar şey varken bu memlekette böyle bir saldırıyı BOŞVERMEK çok saçma. Ana avrat sövseler boş mu vereceğiz. Ben ona DOLU DOLÖU veririm gerekeni. İnsan hayatta bazı değerlerini korumak için bir çok şeyini feda edebilir. Bu bahsedilen sevgi o değerlerin en üstünüdür. Herhangi biri bu tür bir küfrü yanımda etse direkt şiddet uygularım. Ha anama sövmüş ha inancıma Vesselam.

ulen biz müslümanlar kimseyi yadırgamıyoruz adamların bize yaptıklarına bak ya

kimsenin dinine inancına karışmam ve yargılamam ama dinime, diyanetime, peygamberime küfür edeni de affetmem.
zaten her şeye boşvere boşvere bu ülke bu hale geldi.
bu gün bir kutsalına dokunan şerefsizler hak ettiği tepkiyi almazsa; yarın başka bir kutsalına, öbür gün bütün kutsallarına dil uzatır. en sonunda da bütün kutsallarını elinden alır.

Facebook ne yazıkki bizim aleyhimize olan hiçbir sayfayı kapatmıyor:mad:

iyi de onlar niye siz müslümansınız diye herhangi birimize bişey dediler mi? boşverin memleketin çok daha önemli konuları var....
..?????

Merak ettim arkadaşım...bu memleketin daha önemli konusu neymiş...???
Adamlar resmen inandığın değerlere sövüyor.Söylemleri zaten müslümanlara yönelik...Nasıl bir delil arıyorsunuz merak ettim...

İnsanların inançları farklı olabilir ...ama bu kimseye grup kurup ALLAH'ıma,KİTAP'ıma sövme ve saygısızlık yapma hakkı vermez...

Sizlere (boşverin) deme hakkı vermediği gibi...Onların kim ve ne oldukları tartışılır...

ama sizlerin böyle bir konuya duyarsız kalmanız beni şaşırttı...

Facebookta o kadar gereksiz grup var ki. Burada ele alıp tartışmak o gruplara zarardan çok fayda sağlıyor farkında olmadan. Böyle bir grubun varlığından bile habersizken şimdi oturup bi tane delinin attığı taşı kuyudan çıkarmaya mı çalışalım. Reklamlarını yapıp isimlerinin daha çok duyulmasına katkıda bulunmuş oluyoruz böylece...Çok ciddiye alınacak bir mevzu değil bence...

Tolgaya da yüklenmeyin arkadaşlar, onun demek istediği bahsedilen şeyin İnternet ortamında açılan saçma sapan grup oldugudur, yoksa içerikten bahsetmiyor.Tabiki hepimiz inandıgımız değerler uğruna pek çok şeyi feda etmeyi kolayca göze alırız ama hele de facebook gibi hiç bir önemi olmayan bir zeminde yapılan bu terbiyesizlik için birbirinizi eleştirmeyin.Bu ve benzeri sanal seyleri yapmak çok kolay, bunun gibi kimbilir neler vardır,böyle davranışları ciddiye almayın sadece,internet ortamında her türlü ahlak dışılık,sapıklık,sapkınlık kol geziyor

Youtube da da Atatürk e ,ülkemize, ordumuza ve inandıgımız pek çok değere alenen küfreden videolar mevcut, ve daha ne siteler, blog sayfaları, fotolar vs,bunların hepsine tepki gösterebilmeniz mümkün değil

Buna tepkisiz kalmayın, ki bende öyle yaptım, şikayet ettim.tabiki eğer bir işe yarıyorsa.Ama bu ne son olacaktır ne de bu tip insanlar bunları yapmaktan vazgececeklerdir.

En güzeli görmezden gelmek, ilgili sayfanın da konusulmasını/tartısılmasını/merak edilip girilip bakılmasını engellemiş olmaktır,

İlgili link silinmiştir.

En güzeli görmezden gelmek, ilgili sayfanın da konusulmasını/tartısılmasını/merak edilip girilip bakılmasını engellemiş olmaktır,

İlgili link silinmiştir.

:good::good:

herkes inanıp inanmamakta özgür boşver takma böyle şeyleri kafana;)

böyle bişeyi nasıl dersiniz bilmem anlamam aklımda ermiyo görmedin heralde köpeğin altında yazan yazıyo biz peygamber efendimizin adını söylerken yada başkası söylediğinde selavat getiriyoruz adamların dediğine bak boşverilcek bişey değil bu karikatürler bunlar falan artık abarttılar biz hiç kimsenin diniyle dalga geçmiyoruz ne hristiyanlıkla ne musavilikle nede yahudilikle hepsi kitapla inmiş dinler zamanının kabul görülen dini laf söyleyemeyiz ama onlar nerden buluyosa bu cesareti söylüyorlar. öldüklernde düşünemiyorum bu insanları nasıl olurlar?

aynı konu ıle ılgılı ataturk hakkında yapmişlardı şıkayet ettık bır turlu sonuc alamadık bu ne iş ya allah korkusu yok dınsızlerin imansızlar bu sözlerı bır muslumanı kessen bile son söylemez şerefsizler ...

Son düzenleme:
Geri