Şikayet Edelim !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kusura bakmada bizde onların tanrısına peygamberlerine küfür etmedik dimi ;) ki onlarında bizim inançlarımıza saygılı olması gerekir.Biri sizin aile kavramlarınıza kişiliğinize hakaret etse karsı tarafa savunmaya gecersiniz dimi inanıyorsunuz ve ya inanmıyoruzsunuz orasını bilemiycem ama buda sizin KUTSAL değerleriniz çok zor değil şikayet butonuna basmak.;)

;););)

evet herkesin inancı kendine,evet boş verelim.ama peygamberimize ve yaradanımıza yapılan bu kötü sözlü çirkin saldırıyı boşverecek kadar duyarsız değiliz heralde bende ettim şikayetimi.biz başka dinlerin peygamberlerine böyle bir şey yapamayız niye biz muhammet s.a.v nin ümmetleriyiz.

el haya ü minel iman

haya imandan gelir imanı olmayan allah'dan korkmaz utanmaz her rezil hareketi yapar. çıkarı için her türlü ahlaksızlıgı hırsızlıgı yapmaktan biran geri durmaz

Helal olsun. Aynen

bizler milletine, devletine, atalarına, dinine, bacısına, anasına, avradına laf edildiginde tepkisiz kalamayız.

yukardakilerden birine boşver diyen büyük bir ihtimal herseyi boşvermiştir:S

Ateistler pek böyle şeyler yapmaz.Genelde halen daha haçlı zihniyetiyle hareket denlerin işleri olur genelde bunlar.Yahudi, ermeni, yunanlı bulgar v.s. diğer ab ülkeleri ve amerika kaynaklı insanlardan gelir böyle şeyler.

Bende bireysel olarak şikayette bulundum.Saygılar.

bizler İSLAm dininden uzaklaştıkça daha çok boş veririrz ve en sonunda ne olacağı mechul....

iyi de kimse kimseye saygısız olsun demedim, yaptıkları iyi bişey de demedim yaptıkları benimde hoşuma gitmedi ama böyle net ortamında klavye delikanlılığı yapan herkesle başa çıkamazsınız en iyisi böyle saçma sapan kişilerin açtığı yazdığı şeyler için canınızı sıkmayın dedim...

bizler milletine, devletine, atalarına, dinine, bacısına, anasına, avradına laf edildiginde tepkisiz kalamayız.

yukardakilerden birine boşver diyen büyük bir ihtimal herseyi boşvermiştir:S
devletin vatanın elden gidiyo hani ben hiç bi tepki göremedim şimdiye kadar kimseden? almanyada 10 bin makam aracı varken zengin ülkemizde 125 bin adet makam aracı var ama ATAMIZIN savarona yatı satılıyo. hani buna tepki veren bi allahın kulu var mı? eğer gerçek hayatta benim yanımda bunları derse ben zaten gereken cevabı en iyi şekilde veririm rahat olun ama böyle net ortamındaki şeyleri dikkate almaya değmez bence....

Son düzenleme:
..?????

Merak ettim arkadaşım...bu memleketin daha önemli konusu neymiş...???
Adamlar resmen inandığın değerlere sövüyor.Söylemleri zaten müslümanlara yönelik...Nasıl bir delil arıyorsunuz merak ettim...

İnsanların inançları farklı olabilir ...ama bu kimseye grup kurup ALLAH'ıma,KİTAP'ıma sövme ve saygısızlık yapma hakkı vermez...

Sizlere (boşverin) deme hakkı vermediği gibi...Onların kim ve ne oldukları tartışılır...

ama sizlerin böyle bir konuya duyarsız kalmanız beni şaşırttı...
siz memlekette önemli konu göremiyosanız bence bu sizin sorununuz.....

bu konu herşeyden daha önemli değilmi sence? köpek resmi ve altında dog ....... yazıyo .... yerler orda yazıyo zaten yazmaya ne elim varır nede yazabilirim.

Bir mecliste peygamberimizin mubarek ismi zikredildiği zaman, salavat-ı şerife getirmek vaciptir.

Bir mecliste Peygamber Efendimizin mübarek ismi zikredildiği halde, salavat-ı şerife getirmeyen kişi, mürüvvetten mahrum olan kimsedir.

daha önemli ne oluyo söylesene bu ülkeyi ayakta tutan inancımız dinimiz değilmi ki onu boşverelim? çanakkalede nasıl düşmanla mücadele etmiş atalarımız insan gücümü sadece?

Geri