tutune son olayıda kullanan cevremde var bıraktı sıgarıyı haberınız olsun neguzel yeşıl aycılık 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağol kardesım haklısın hersey beyınde baslıyor o hyuzden gencler beynını kullanıp sakın baslamasın ,yenı baslayanlar yol yakınken dönüsn,tiryakiler inatla bırakmaya cabalasın denemekte fayda var herkeste reaksiyon aynı olmaz valla ben bıraktıgımda mıllet sigara tutunca sağol bıraktım, kullanmıyorumu 8 ay boyunca keyifle gururla söylüyordum yazık oldu emeklerıme neyse ...bırakmak ısteyen denesın kaybedecek bırsey yok olmazsa baslarsınız yineCengiz abi, cok gecmis olsun.. harbi azimliymissin ama keske mutlu sona baglasaydin be abi.. derler ya, Turk gibi basla ingiliz gibi bitir))
abi dedigin gibi, her sey beyinde basliyor ve bitiyor..
hadi hayırlısı ALLAH yardımcın olsun sen de sigara kullanmayan elit tabakaya terfi etBu konuya tarih ve saat yazıyorum paketide kırıp cöpe atıyorum ve bırakıyorum bakalım nasıl olacak
tarih :05.05.2011 saat :14,05 haydi hayırlısı diyorum
evet abi bazı bünyelerde cok sıkıntı olabılıyormus,ben tekrar denesem şimdi bırakırım ama aynı işler yine başıma gelecek adım gibi biliyorum ...kilo önemli değil bir şekilde verilir abiAhmet hayırlı olsun, ben geçen sene şubat ayında bıraktım, bu zamana kadar 6-7 kilo kadar bir genişlemem oldu ama sıkıntı yok. Bu şekilde daha mutluyum.
Cengiz geçmiş olsun. Anlattıklarının aynısı bir arkadaşımın başına geldi, önceleri arkadaşla dalga geçtim ama sonraları durumuna üzüldüm. Tekrar sigaraya başlayınca sıkıntıları geçti. Bazı konularda ben de senin kadar inatcıyım. Öyleki açmadığım son sigara paketi ve çakmağım halen aracın torpido gözünde duruyor, arasıra torpidoyu açıp "içmeyeceğim lan seni" deyip bir de hareket çekerek kapağı kapatınca acayip mutlu oluyorum. O da benle 6-7 kilo yük yükleyerek dalgasını geçiyor ama olsun sonuçda kaybeden o oldu.