Sıfır Astra H aldım 2 dakika sürdüm yolda kaldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan launch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla geçmiş olsun ama bence su eksik konulmuşsa aldığın yetkili satıcının suçu bu. çünkü satıcı firma sattığı her aracı satmadan önce kontrol edip verir ve gerekli uyarıları yapar. odaktan 2005 te 2008 de astra h aldık. her ikisnde de açıklamalar yapıldı. he eger teknik bir bozukluksa o da artık sizin şanssızlığınız. ayrıca opeller gerçekten güzel araçlar, motoru, şasisi kesinlikle çok sağlam amma adamlar bazı parçaların kalitesini düşük tutuyorlar bence.yada gerekli titizlikle kalite kontrol yapılmıyor. ben parça kalitesizliğiyle ilgili bir olay yaşadım 2005 astra h ta. hem parça kalitesizliği gördüm. kendi kendine şoför camını kaldıran içteki saç yamuldu. kesinlikle zorlama bişey olmadan. kendi kendine. neyse opel in nazarıdır bu:)) inşallah başka birşey çıkmaz

usta buyuk ıhtımal senın aracın suyu yoktu yada muşir takılı kaldı motorun ıcıne su yollamadı o yuzdende o kadar kısa mesafede hararet yaptı aracın bencede sakın susma ne derlerse desınler susma haklı olan sensın de sızı almanyaya sıkayet edıcem söle böle de yanı yoksa ıyı nıyetlı olursan onlara sen kaybedersın

büyük geçmiş olsun çok moral bozucu durumlarla karşılaşıyoruz şans diyoruz belki ama bi servis yada bayi herneyse 0 araç teslim ederken bu kadar ciddiyetsiz ve vurdumduymaz olurmu herşey müşterinin parasını alıncaya kadrmı bu sitede ve başka yerlede onlarca belkide yüzlerce buna benzer şikayet duyduk bende 0 araç bekleyen biri olarak böle durumları duymak son derece canımı sıkıyo paramızı verdik ve işimiz şansa kaldıysa herhalde bunda bi yanlışlık olduğunu söylemeye gerek yok.Önceden heyecanla beklediğim arabamı şimdi biraz tedirginlikle bekliyorum.

2007-2009 opel astra h 1.3 cdti sıfır hata
2009 mart-2009 haziran sıfır hata
şans işi bu geçmiş olsun

bu aralar forumda astra h lerden çok şikayet gelmeye başladı.forever astra g....
aynen canım oğlum sadece benzin masrafı var çok şükür onu da kokluyor zaten daha napsın az daha zorlasam iman gücüyle gidecek alet :D:D:D

Kötü şans sizinkisi, ama servis inceleyip olayının sebebi için ne diyecek merak ettim ?

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun çok üzücü bir durum araçları teslim etmeden önce sıfırda olsa serviste tekrar bakılıyor diye biliyorum suyu vs eksik değildir devirdaim vs başka bişeyden kaynaklanabilir

Öncelikle geçmiş olsun, bana hata Reis ten kaynaklanıyor gibi geldi. Su koymayı unutmuş olabilirler.

Geri