Sıfır Astra H aldım 2 dakika sürdüm yolda kaldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan launch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
CengoCenk, plaka takılmış mıydı arabaya? Ruhsatın falan hazır mıydı işlemler tam mıydı?

35KES52, servis zaten bana hiç bir hasar gelmemiştir merka etmeyin falan diyor ama nasıl güvenebilirim onlara? Gidip tanıdık bir servise göstermem lazım. Diyelim ki hasarlar gelmiş o zaman ne yapayım? Motor değişimi talep edebilirim. Torbalı'yı arayın diyorsunuz da onlar da fan motoru değişir diyor zaten. Arayıp ne diyim yani adamlara daha
Dostum benim plaka ve ruhsat işlemleri olmamıştı.
35KES52 arkadaşımıza katılıyorum. Serviste olanlarla ilgili detaylı kontrol yaptırıp altınada fabrikasyon hatası ile ilgili detaylı açıklama alırsan hem seni sağlama alacaktır hem de kafan rahat şekilde arabanı kullanmanı sağlayacaktır.

Kişisel tavsiyem (daha önce bu durumlardan geçmiş birisi olarak) onlardan olmayacak taleplerde bulunman, kendini gereksiz yere yormandan yıpratmandan başka bir işe yaramaz. Basit düşünerek seni ne rahatlatırdı ve kendini sağlama almayı sağlardı diye düşünerek hareket etmende fayda var.

Geçmiş olsun...satiş sonrasi hizmet bu kadar iğrenç olsa gerek...

usta senıın yapacagıın en iyi olay al aracıınıı gotür bi ıustaya göster dışşarda ama işşini anlayan biri olsun tamam mıı eger ki derse sorun cıkarıır yada contan gitmişş diye bi rapor tuttur orda sonra git şikayet et sana sandıık motor getirsinler dirakt eger ki bişşi olmaz derlerse bin sonucta sen bu araca o kadar para saydıın kıı sankıı 2 el arac hııc mıı hararet yapmııyor kulaktan dolma seylere ıınanma gotur dıısarıı goster aracıınıı sonrada ııcıın rahat rahat bıın sonucta aracıında bıı sorun yok boyada sorun olsa tamam degııstrsıınler ama motor olunca tek yapckalarıı sana sandıık motor gönderirler sonucta benıım dusuncem... sende ııcıın rahat etmesıınıı ııstııyorsan o sekıılde dıret ve aracıından soguma opel guzel arabadıır motoru saglamdıır hemen ole 1 hararetle bıısııde olmaz opele gavur yapmııs yanıı...

Bu iş piyasadaki ustaya gösterilecek kadar basite indirgenmez. Araç dışarıda kurcalanmış, müdahale edilmiş diye garantisi bile iptal edilebilir. Bu iş için tüketici mahkemelerinin veya yetkili kurumların yönlendirebileceği teknik üniteler vardır. Araca ancak onlar rapor düzenleyebilir.

Bu iş piyasadaki ustaya gösterilecek kadar basite indirgenmez. Araç dışarıda kurcalanmış, müdahale edilmiş diye garantisi bile iptal edilebilir. Bu iş için tüketici mahkemelerinin veya yetkili kurumların yönlendirebileceği teknik üniteler vardır. Araca ancak onlar rapor düzenleyebilir.
yoo benım dedıgım dısarda usta baska bı opell ana bayısı yada yetkılı servısı zaten sokulsun takılsında demıyorum bakcaklar sadece araca sonucta conta yandıysa yada bı sorun varsa elbettekı ortaya cıkar....

Conta yanıklığının tesbiti kolay ama nedense aynı işi yapan kişiler böyle işleri kolayca yapmıyorlar, müşteriye zorluk çıkarıyorlar. Benzeri bir olay için zamanında mahkeme kararı ile teknik üniversitede tesbit yaptırmıştık. Teknik üniversitenin tuttuğu rapor sayesinde iddiamızı kabul ettirmiştik.

Geri