Sıfır Astra H aldım 2 dakika sürdüm yolda kaldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan launch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
GM boşuna batmıyo demekki...

arkadaslar haklısınızda 1 aracta cıkan arızayı genellemek yanlıs bence araba elektronık bunlar hepsi sans işi kuzenım 2004 ten berı astra h kullanıyor otomatık hıc bı sorun cıkarmadı sımdıye kadar bu işler sans sonucta ınsan yapımı arkadaslar.Sorun surda servısın bu konularda ılgısız davranması her seyi kullanıcı yapmıs gıbı gostermesi

Öncelikle geçmiş olsun. Ama bunun gibi sorunları tamamen markaya veya arabaya yıkmak bana göre doğru değil. Servisin suçu da olabilir. Şimdi sizin sorununuz ya radyatör-devirdaim pompası gibi soğutma sistemindeki bir sorundan, ya da soğutma suyu seviyesiyle ilgili bir sorundan kaynaklanıyor. Öncelikle sorunun kaynağının ne olduğunu bulmak, ondan sonra o sorunun ilgililerini suçlamak gerek.

astra h larda kronik soğutma suyu kontrol ikazı ama su kaynatanı ilk kez duyuyorum hemde 15 km de geçmiş olsun

Banada çok ilginç geldi.
Ancak bu tür vakalar markadan çok şansla alakalı diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun, özen gösterdiğiniz için motor hasar görmeden durumu toparlamışsınız. Ama büyük talihsizlik :(

geçmiş olsun

geçmiş olsun bende 1 hafta önce arabamı teslim aldım şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı araba işi şans işi

benim corsa 3 senedir su eksiltmedi... yalnız bi tanıdıkta 2005 astra h var.. geçen sene galiba dedi bana ekranda klima suyu eksik tarzı bi yazı görüorum falan.. kaputu aç dedim bi baktım motor suyu eksik.. tamamladık sorun düzeldi.. acaba sizin araç teslim edilirken motor suyunu eksik mi verdiler... erman abinin dediği gibi o beyaz bi depo var içinde antifirizinde olduğu işte hatta 2005 astra h de sıvının rengi yeşil ve o depoda işaret var suyun olması gerektiği yeri gösteren.. onu bi kontrol etseydiniz.. neyse servis söler artık.. geçmiş olsun.. allah kaza bela vermesin bunlar önemsiz...

benimde sıfır aracın kapı kilidi bozuk geldi.. kumandayla açıyo ama anahtarı deliğe sokunca çevir çevir boşa dönüo.. götürdük servise 20 lira civarı bi para alıp yaptılar.. o kadar direttim bu araba sıfır para vermem die.. (ki bu işlem için 2 kere gidip geldim ilk söktüler parça yok haftaya bi daha gelin falan) yani hem yoruolar hem para alıolar adamı hasta ediolar.. bi dahada odak opele gitmedim zaten.. diyceğim sizde fazla umutlu olmayın.. ama aracın suyunu size eksik verdilerse tabiki hakkınızı arayın sonuna kadar haklısınız..

böyle şansmı olur yaa adam motoru yaksaydı ne olurdu garantiden motor değişirdi oda değişirse ,sonra ne olcak o adam arabadan soğumayacakmı?
fabrikada bunlar kontrol edilmiyormu?fabrikadan gelene kadar suyumu eksildi?böyle bi saçmalıkmı var boşuna opel batmıyor demekk!!!!

Geri