shell&opet??

yolum düştükçe balçova üçkuyular sheel den ve gaziemire giderken sağda bir istasyon var oradan alıyorum.
mithatpaşa caddesinin sonundakini bir deneyin derim... orası direk shellin kendi yeri bayi değil...

dün shellden aldım batıkent ergazi shell malesef wc ler çok kötü, ya bide bu shell karttan devamlı yakıt alıyor babam, ve uzun süredir, dün eline bi 6 lı bardak tutuşturmuşlar göndermişler...düzgün bi hediye falan yok herhalde veya daha puan gerekiyo ona çok güldüm ya....

dün shellden aldım batıkent ergazi shell malesef wc ler çok kötü, ya bide bu shell karttan devamlı yakıt alıyor babam, ve uzun süredir, dün eline bi 6 lı bardak tutuşturmuşlar göndermişler...düzgün bi hediye falan yok herhalde veya daha puan gerekiyo ona çok güldüm ya....

hediye var takip etmek lazım katalogları var ben iki sefer tost makinesi aldım geçen haftada dijital banyo baskülü aldım

versene bana tekini :)

po kullanmayın özellikle lpg beyin dediğimiz mekanizmayı gaz pisliği bozmuş gitti palio nun beyinciği (önceki aracım) OPET (AYGAZ) VAZGEÇMEM

versene bana tekini :)

kardesime verdim bi dahaki senindir
arkadaslar tost makinesi alacaklara tavsiye ederim philipsin tost makinesi çok güzel bi makine çizgi çizgi olanlardan değil tost ekmeğini kendi ikiye bölüyor ve ezmeden yapıyor

shell daha kaliteli

Arkadaşlar benzin diesel lpg alırken kural:
Sabah çok erken saatte veya gece geç saatte alın.(Daha çok yakıt, dinlenmiş yakıt)
Özellikle etrafda bi yakıt tankerli kamyon varsa, "yakıt aktarımı mı var?" diye sorun. Yakıt aktarımı sırasında depo içindeki yakıt hareketli olduğundan sizin deponuza mutlaka pislik gelecektir.
Ben 10 sene önce bi akaryakıt istasyonunun Muhasebe bakıyordum ordan biliyorum. Yakıt alan arabaların %90 çıkarken teklemeye başlardı, veya o yakıttan verim alamazlardı.

Arkadaşlar benzin diesel lpg alırken kural:
Sabah çok erken saatte veya gece geç saatte alın.(Daha çok yakıt, dinlenmiş yakıt)
Özellikle etrafda bi yakıt tankerli kamyon varsa, "yakıt aktarımı mı var?" diye sorun. Yakıt aktarımı sırasında depo içindeki yakıt hareketli olduğundan sizin deponuza mutlaka pislik gelecektir.
Ben 10 sene önce bi akaryakıt istasyonunun Muhasebe bakıyordum ordan biliyorum. Yakıt alan arabaların %90 çıkarken teklemeye başlardı, veya o yakıttan verim alamazlardı.

Mantikli bende dikkat ederim bundan sonra..bu arada bende shell den aliyorum dizeli..

aklı kelden mazotu shell den alacaksın...
aynen:)
devamlı aynı istasyondan alıyorum problem yok. aslında yakıt kaliteleri hemen hemen aynı. istasyondan farkediyor. üçkağıtçılara dikkat. pompacılara dikkat. pompayı tetikleyip hile yapanlar varmış. pompayı taktırın ve oynattırmayın (nasıl oluyosa artık:))
tuvalet konusunda en temiz gerşekten opetler... en pis bp ler

Geri