sevise götürün ve hırsızlık teşebbüsü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İ_U

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün  arabaya bindim kontağı açtım servise götürün uyarisi çıktı .kontağı çıkarıp tekrar taktım kontağı açtım bu sefer hırsızlık teşebbüsü uyarısı verdi kontağı çevirdim araba çalışmadı. Tekrar anahtar i çıkarıp taktım uyarısı çalıştı ve bir daha uyarı çıkmadı. Acep ne oldu?

Ynt: sevise götürün ve hırsızlık teşebbüsü

İlker16 link' Alıntı:
Bugün  arabaya bindim kontağı açtım servise götürün uyarisi çıktı .kontağı çıkarıp tekrar taktım kontağı açtım bu sefer hırsızlık teşebbüsü uyarısı verdi kontağı çevirdim araba çalışmadı. Tekrar anahtar i çıkarıp taktım uyarısı çalıştı ve bir daha uyarı çıkmadı. Acep ne oldu?

Bazen sensörlerle ilgili sıkıntılar olabiliyor. Tekrarlaması durumunda servise danışın. Bir de araç zorlanmış olabilir ;)

Böyle durumlarda aklıma ilk olarak akü geliyor

Bende aküden  şüphelendim ama 2. Kontakt çok rahat çalıştı .kapıda zorlanma belirtisi yok .sensörler sapitti herhalde

sustalı anahtarlarda anahtar tam dik konumda olmadığı zaman kontak açmayı denerseniz hırsızlık algılama sistemi devreye giriyor ondan kaynaklı bi uyarı çıkmış olabilir. anahtarı tam dik konumda soktuğunuzdan emim olun

opel yapıyor bunu genelde. araç hafif eğimde falan kaldıysa onunla alakalı olabilir. bir çok kez denedim, aracın bir tarafını kaldırıma parallel bıraktım. akabinde bu ayarıyı verdi.

ilgin, hiç bana denk gelmedi... yokuşta bırakmak ve bu uyarıyı almak,  bir ilintisi olabilir mi?

Akü voltajı düşünce yapıyor bildiğim.
Evimin bulunduğu yer eğimli baya bu şekilde uyarı almadım hiç.

Ne kadar sacma hirsizlik tesebbusu olunca niye servise cekiyoz karakola cekeriz garip olmus biraz Turkce karsiligi :)

adRe J link' Alıntı:
Ne kadar sacma hirsizlik tesebbusu olunca niye servise cekiyoz karakola cekeriz garip olmus biraz Turkce karsiligi :)
İki uyarıyı farklı zamanlarda vermiş.  :D

Geri