Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BY_Corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
amin diyelim

kıza yazık olmuş allah rahmet eylesin.
diğer şerefsizide aynı motorun arkasına iple bağlayıp ölene kadar istanbul sokaklarında sürüklemek lazım:mad:

içkili oto kullanmamak lazım hatta içmemek lazım.

içkili oto kullanmamak lazım hatta içmemek lazım.

bence herşeyi adabında yaptıgın sürece bir sıkıntı yok şimdi herkes biliyor alkollü arac kullanmanın tehlikeli ve yasak oldugunu ama yine alkollü iken arac sürüyoruz hatta sürerken bile içiyoruz işte mesele burda biz de herseyi limitlere zorlama huyu var adam gibi iç sen süreceksen içme ama illa içeceksen ya taksiye bin ya içmeyen birine ver arabayı v.s böle olaylar cok oluyor zaten dikkat ettiyseniz Türkiyede çıkan yasalar kuralları korumak için degil kanunlardaki açıkları kaptmak için çıkarılıyor yani biz herşeyde bi açık bulup onu deliyoruz
neyse konu dısına cıktım ..........

hersey limitlerinde kullanılmalı bence

Kızın düştüğünü farketmiştir de durup hastaneye götürmek sonrasında da başına iş almak işine gelmemiştir. ama şimdi daha büyük işler açtı başına...

Kızın düştüğünü farketmiştir de durup hastaneye götürmek sonrasında da başına iş almak işine gelmemiştir. ama şimdi daha büyük işler açtı başına...
aynen katılıyorum farketmezmi insan, anladı ne halt yediğini kaçtı gitti cibilliyetsiz..:mad:

allah rahmet eylesin çok kötü bir durum.
Fakat yazıyı tam okuyunca ben şunada kara verdim. Bu medya yazacak birşey bulamayınca aynı cümleleri sürekli yazıp duruyor. Sözüm meclisten dışarı, biz salağız yaa...

konu dışı oldu ama yazmadan edemedim.

ne sewgiymiş bea ...teki helal olsun ben utandım...

Ne desek boş...

Yazık. Çok yazık..

Geri