Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BY_Corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence herşeyi adabında yaptıgın sürece bir sıkıntı yok şimdi herkes biliyor alkollü arac kullanmanın tehlikeli ve yasak oldugunu ama yine alkollü iken arac sürüyoruz hatta sürerken bile içiyoruz işte mesele burda biz de herseyi limitlere zorlama huyu var adam gibi iç sen süreceksen içme ama illa içeceksen ya taksiye bin ya içmeyen birine ver arabayı v.s böle olaylar cok oluyor zaten dikkat ettiyseniz Türkiyede çıkan yasalar kuralları korumak için degil kanunlardaki açıkları kaptmak için çıkarılıyor yani biz herşeyde bi açık bulup onu deliyoruz
neyse konu dısına cıktım ..........

hersey limitlerinde kullanılmalı bence
kurallara uyulması yani içmen gereken miktar 30cl bira veya bir kadeh şarap vs.ya sen bu kadar içkiyle bizim insanımızın tatmin olabileceğine inanmıyorsun değil mi?dediğin gibi işin suyu çıkana kadar içer bide yetmez yolda giderkende içer ben hafta sonu taksiye çıkıyorum çalışmaya içen adam artık taksiye biniyor mecbur 6 ay ehliyet cezada cabası benim derdimde seninle aynı kendi canımızı ve insanların canını riske atmadan herşey serbest.unutmıyalım o kız bizim kardeşimiz de olabilirdi.Allah'a emanet kardeşim.

Yazık...
Başka söz bulamıyorum sanırım...
Toplumca egitimsiziz...
Bi insan cesedini göre göre saat 3 de kimseler aramzmı hiç birisi durup yardım etmezmi...

İdam cezası kalkmasa bu adam işte vicdansız ve idamı hak eden birisi

yazık kızcağıza.Allah rahmet eylesin. bu şerefsizde insanım die yaşıyo halaa...

arkadaşlar bence bu olayın aslı şu. BU adam bu kızı otoyolda bilerek düşürdü ya da attı yola bi kamyonun önündeyken. Sonra gitti eve zıbarıncaya kadar içti. Sonrada daha önce avukattan aldığı tavsiye doğrultusunda bu ifadeyi verdi. bu işin içinde daha büyük bi iş var bence. (motokuryelerin yeri geldiğinde 100 milyarlarca para taşıdığını, bazen kuyumcuların paketlerini götürdüklerini, bu yüzden çoğunun silah taşıdığını unutmayalım)
Benim senaryom şu olurdu. BU herif bi kaza v.b. bi olayda pakedi sözde kaptırdı, sonra 200 milyarı bi yere sakladı. Bu kızda bu durumu biliyor (insanlar bu gibi şeyleri nedense paylaşmayı sever) Kız parayı geri götür yoksa seni ihbar ederim dedi. Herifte çareyi kızı öldürmekte buldu.
Bu ifadeyle 1-2 sene yatar çıkar, sonra tek başına parayıda alır yer. Kimsede şüphelenmez.

alkolun sonucu!!

feci bir ölüm Allah korusun. motor u kullanan şahsın farketmediğine inanmıyorum.

arkadaşlar bence bu olayın aslı şu. BU adam bu kızı otoyolda bilerek düşürdü ya da attı yola bi kamyonun önündeyken. Sonra gitti eve zıbarıncaya kadar içti. Sonrada daha önce avukattan aldığı tavsiye doğrultusunda bu ifadeyi verdi. bu işin içinde daha büyük bi iş var bence. ..

Bu kısmına ben de katılıyorum, hatta daha konun başında yazacaktım ama tam olay netleşmeden hariçten gazel okumak istemedim. Bence de kızı bu herif kasıtlı olarak yola attı. En garibi D100 gibi bir yolda hem de avcılar mevkiyi gibi bir kesiminde kimsenin yerde yatanı görmeyip gelip üstünden geçmesi, o yolu bilenler bilir son zamanlarda çok iyi aydınlatılmıştır uzaktan net bir görüş imkanı vardır ve karanlık kesimi için herifin fırsat kollaması gerekmiştir.

Ayrıca alkolün etkileri açısından arkasındaki biri insanı unutturacak kadar alkol almış bir kişinin motorsiklet kullanması imkansızdır.

aşağıya alkol etkileri tablosunu aldım,
görüldüğü gibi önce denge duyusu bozulur sonra bilinç kaybı başlar. abuk sabuk konuşma ile amnezi farklı şeylerdir

ÖLÇÜM DEĞERİ VÜCUT VE DAVRANIŞ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
0.2 Promil ruh halinin değişmesi, vücut ısısında hafif bir yükselme, davranışlar üzerindeki kontrolün azalması
0.5 Promil belirgin bir gevşeme, dikkatin azalması, koordinasyon ve muhakeme bozukluğunun başlaması.
YASAL SINIR
0.8 Promil koordinasyon, algı ve muhakemede belirgin bozulma, tepki zamanının, kendini kontrol etme becerisinin zarar görmesi
1 Promil sarhoşluk belirtileri, muhtemel mahcup edici davranışlar, bir an neşeli bir an üzgün olmak gibi ruh halinde gidip gelmeler
1.5 Promil ayakta durma, yürüme ve konuşmada güçlük çekme, denge ve koordinasyonun kaybedilmesi, belirgin olarak sarhoşluk hali
2 Promil ağrı ve diğer fiziksel duyumların azalması, ağlama ve gülme arasında gidip gelmek gibi belirgin duygusal tutarsızlıklar
3 Promil reflekslerin azalması, bilinçte bulanıklık, pek çok kişide bilinç kaybı

motor sakat olay bunu bilir bunu söylerim yazık olmus:(

Geri