yazık günah ya nası bi vicdan bu kendini düşünmüyosan kız arkadaşını düşün bari .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar bence bu olayın aslı şu. BU adam bu kızı otoyolda bilerek düşürdü ya da attı yola bi kamyonun önündeyken. Sonra gitti eve zıbarıncaya kadar içti. Sonrada daha önce avukattan aldığı tavsiye doğrultusunda bu ifadeyi verdi. bu işin içinde daha büyük bi iş var bence. (motokuryelerin yeri geldiğinde 100 milyarlarca para taşıdığını, bazen kuyumcuların paketlerini götürdüklerini, bu yüzden çoğunun silah taşıdığını unutmayalım)
Benim senaryom şu olurdu. BU herif bi kaza v.b. bi olayda pakedi sözde kaptırdı, sonra 200 milyarı bi yere sakladı. Bu kızda bu durumu biliyor (insanlar bu gibi şeyleri nedense paylaşmayı sever) Kız parayı geri götür yoksa seni ihbar ederim dedi. Herifte çareyi kızı öldürmekte buldu.
Bu ifadeyle 1-2 sene yatar çıkar, sonra tek başına parayıda alır yer. Kimsede şüphelenmez.
Bu kısmına ben de katılıyorum, hatta daha konun başında yazacaktım ama tam olay netleşmeden hariçten gazel okumak istemedim. Bence de kızı bu herif kasıtlı olarak yola attı. En garibi D100 gibi bir yolda hem de avcılar mevkiyi gibi bir kesiminde kimsenin yerde yatanı görmeyip gelip üstünden geçmesi, o yolu bilenler bilir son zamanlarda çok iyi aydınlatılmıştır uzaktan net bir görüş imkanı vardır ve karanlık kesimi için herifin fırsat kollaması gerekmiştir.
Asmak lazım bunu..Motorla gidiyor halen içki içiyor yolda..Arkasındaki insan düşüyor bunu bile farkedemiyor..Evine gidiyor kız arkadaşı yok bu nerde demiyor..Alkol ağzıyla içmeyenleri böyle maymun ediyor işte...