sevgiliniz ''beni sevdiğini kanıtla'' dese..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rcengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sevgiliniz beni sevdiğini ispatla desee..ne yapardınız :)

• senin için herşeyi yaparım..

Oy: 11 15.5%
  • evinin önüne güllerden seni seviyorum yazarım..

Oy: 5 7.0%
  • ona güzel bir hediye alırım..

Oy: 2 2.8%
  • konuyu değiştiririm..

Oy: 12 16.9%
  • senden cocuğum olsun istiyorum derim..

Oy: 8 11.3%
  • önce sen ispatla derim..

Oy: 13 18.3%
  • ne ispatı ya ayıp sana bu iş burada biter derim..

Oy: 19 26.8%
  • onu güzel vede pahalı bir yemeğe götürürüm..

Oy: 1 1.4%

• Kullanılan toplam oy
    71
kanıtlamama gerek yok,boşuna zaman geçirmişim,bu zamana kadar anlayamadıysan derim.

cevap budur ;)

:eek::eek:fransız erkeklerinin içtikleri yanan sigarayı avuçlarına alıp seni seviyorum diyerek sevgilisinin gözlerine baktığını söyler aynısını yaparım.

not:denenmiştir çok etkilidir ama biraz avuçlarınızın içi yanıyorr:sorry::sorry:

işin geçeği şudur arkadaşlar.. sevigiliniz size bu soruyu sorduğunda hiç birşey söylemeden çekip gidin ordan kalbinizden adını silin gitsin.. neden mi.. çünkü sevginizden şüphe etmiştir bu dakkadan sonra hiç birşey eskisi gibi olamayacak..

Örneğin ben... böyle bir an yaşadım.. sonucunun ne olacağını bile bile istanbuldan bir perşembe günü akşam 10 da yola çıkıp elimde gülle tekirdağa gittim ama ne yüzünü gördüm nede gülü verebildim.. tek gördüğün rakı şişesinin dibiydi.. birde gerisin geri istanbula dönüp uykusuz bir şekilde cuma günü işe gel çalış.. biz erkekler ne yaparsak yapalım yaranamayacağız...

işin geçeği şudur arkadaşlar.. sevigiliniz size bu soruyu sorduğunda hiç birşey söylemeden çekip gidin ordan kalbinizden adını silin gitsin.. neden mi.. çünkü sevginizden şüphe etmiştir bu dakkadan sonra hiç birşey eskisi gibi olamayacak..

Örneğin ben... böyle bir an yaşadım.. sonucunun ne olacağını bile bile istanbuldan bir perşembe günü akşam 10 da yola çıkıp elimde gülle tekirdağa gittim ama ne yüzünü gördüm nede gülü verebildim.. tek gördüğün rakı şişesinin dibiydi.. birde gerisin geri istanbula dönüp uykusuz bir şekilde cuma günü işe gel çalış.. biz erkekler ne yaparsak yapalım yaranamayacağız...
abi aynısı başıma geldi bende bastım gittim uzak diyarlardan birine ben yanımda da bi sürü adam götürdüm işe yarayacak dediğin gibi kıçıma baka baka geldim.Bu işler böyle demek ki; bu saatten sonra adam gibi sevmek yok hikayeymiş meğer aşık olmak sevmek artık kim kime dumduma umrumda değil gönlümü eğlendireceğim olcak bitcek

Ask gozlerde baslayip, gozlerde bitermis. eger ispati gerekterecek bir durum var ise, ben o kiza kor derim. Ask ispat edilmez, yasanir. Ask somut bir sey degildir. zaten tarifide yoktur, hic kimsede bulamamistir. o yuzden taririfi olmayan bir duyguyu nasil ispat edersin.

eğer sevgilim olacak kadar yol almışsak demekki ortada bir şey vardır zaten.. ama hala karşıma çıkıp böyle bir soru sorarsa ya içinde güvensizlik vardır ya da içindeki bazı eksiklikleri bana çarpıtmaya çalışıyordur.. hoşçakal ;)

Benden kanıt mı istiyorsun al o zaman vectra mı kullanabilirsin deyip anahtarı eline veririm...

Benden kanıt mı istiyorsun al o zaman vectra mı kullanabilirsin deyip anahtarı eline veririm...

Çok büyük bir fedakarlık..

Geri