Sevgili msdaldal.........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaşça benden büyük olmanıza sonsuz saygı duyuyorum. fakat daha 20 yaşında bile olmamama rağmen argo konuşmanız beni rahatsız ediyor

Yapma sevgili genç kardeşim, dikkatlice okursan bahsettiğin kelimelerin polis memuru ile vatandaş'ın arasında geçtiğini göreceksin. Özellikle yazmamın sebebi'de polis'in haleti ruhiyesinin anlaşılması idi. Daha önceki metnim'dede ortamın hissedilmesi için kullandım o kelimeleri, ve sanırım okuyanların çoğuda gülmüştür. Normal metinlerimde bir tane argo kelime bulun, yine söylüyorum hemen terkederim bu siteyi.
Onun için ikaz edeceğiniz konularda önce iyi bir araştırma yapın daha sonra ikaz edin. Aynı zamanda bu tür şeylerle karşınızdaki insanı'da rahatsız ettiğinizi unutmayın. Yok konu başka yere getirilmek isteniyorsa o başka tabi, eğer var'sa böyle bir neden bana'da bildirirseniz sevinirim. Zira binlerce üyesi olan bir sitede söz konusu rahatsızlık sadece bir kaç kişiden geliyorsa bunun altında bir şey aramam gayet normaldir.
Bu arada "Yaşça benden büyük olmanıza sonsuz saygı duyuyorum". Ben'im kimseden böyle bir saygı beklediğim felan'da yok eğer bu konu geçmiş'se metinlerde sadece ilgili konularda'ki yaşadığım tecrübeleri belirtmek için geçmiştir, yoksa kimse bana yaşımdan dolayı sonsuz saygı duysun diye değil. Saygılar......

Arkadaşlar..
Bence mesleklerle ilgili konuşurken, yazarken 2 defa düşünmekte fayda var.
Hele polislik gibi zor bir meslek hakkında konuşurken 2 değil 12 defa düşünmekte fayda vardır. Çünkü bir tarafta vatanı için canını feda eden insanlar bir tarafta da üç kuruş için suça göz yuman insanlar var. Önceki yazılanlarda katıldığım yada katılmadığım bazı hususlar var ama kısaca şunu söylemek istiyorum. Hepimiz vatanımızı seviyoruz ve gerektiğinde canımızı vermeye hazırız. Ve bu vatan için canı pahasına hizmet eden şerefli polislere ve diğer tüm görevlilere saygımız sonsuzdur.
Ama gözyaşları ilede olsa üç kuruşa tav olan polisede başka görevliyede saygımız olması beklenmesin. Ve rüşvet almak dramatik bir mecburiyet olarak gösterilmesin. Ben şahsım adına şerefiyle görev yapan herkese saygı duyduğumu, görevini menfaat sağlamak için kullananlarada saygı duymadığımı belirtmek isterim. Bu polis içinde, doktor içinde veya en ufak kademedeki devlet memuru içinde aynıdır.
Hepinize saygılar iyi forumlar...

Geri