Sevgili msdaldal.........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
önünüzde bir tas sicacik bir corba oldugunu farz edin, tam istahla yiyeceksiniz icine bir sinek düsüyor. istahiniz kacarmi kacmaz mi?o corbayi icer misiniz icmez misiniz? baska yiyecek birsey yoksa yenebilir ama alternatif coksa yenmez...

bu cikarimla: tüm teskilatta bir bozukluk maalesef kötü sonuclara sebeb oluyor...

Sonuna kadar katılıyorum. Her zaman için bir bütün olarak bakılır.

polisin başındakiler suç patlamasına göz yumuyorsa(daha da açık yazmak istemiyorum.görmek isteyen görür zati...)çok da masum olduunu düşünmüorum ama bu lafım teşkilata deil onlara bu emri werenlere....

Bence polislerin durumu söylendiği gibi bir sepet elmada bir kaç çürük elma değilde çürük elmalar içinde birkaç sağlam elma durumunda.

Polis arabası gördüğümde irkilirim ister normal polis isterse trafik olsun...Ehliyetimi almaya gittiğim gün bile hemen çıkabilmek için can attım karakoldan...Çoğu insanda aynı duygular içerisinde...

Peki nedir bizi bu duygulara iten...Gördüğümüz yerde gururlandıracak,göğsümüzü kabartacakken neden böyle bir izlenimleri var..Önce bunları düşünmek lazım...Bence bir kaç çürük elma değil bunun tam tersi bir olay mevcut...

Yorum yapmayacağım sadece olayı anlatacağım gerisi sizden gelsin...

Sene 2004 Tunalı da Kuğulu Parkın ordaki Büfeyi Ankaralılar bilir.Madonun oradaki hatta Taksi durağı vardı galiba...Neyse akşam üzeri bu saatlerde Karum a doğru yürüyorum Tempra marka taksi genç bir şoför tarafından kullanılıyordu ve artistik hareketlerle eleman arabayı arka arka götürürken genç 30 lu yaşlarda bir bayanı arabanın altına alıverdi.Biz tabi tepki vererek hop falan derken yanımdaki POLİS MEMURU adımlarını daha da hızlandırarak gitmeye başladığında arkasından yetişip MEMUR BEY yaşanan olayı görmüyor musunuz nereye gidiyorsunuz neden ilgilen miyorsunuz dediğim de aldığım cevap:

BENİM MESAİM BİTTİ NE HALLERİ VARSA GÖRSÜNLER demekti...

random'un girişindeki büfe(ali abi var geceleri orda):D:D bilmezmiyim abi yaaaaa;):)

hiç unutmuyorum lisedeyken yangın kovalarının içine kağıt atılmış diye (atan bulunamadığı için) tüm sınıfa sıra dayağı atılmıştı zihniyet bu fail yoksa toplumun tamamı suçlu
sepet elmada bir kaç çürük elma var ise hepsi çürüktür denilemez..
çürük elmaların içinde bir kaç tane sağlam var ise hepsi sağlam denilemez..
diyarbakır olaylarında yozgat olaylarında papanın geldiğinde günlerce aralıksız çalıştıklarını biliyoruz vs. vs.
2. olay oğlum türkiye mini minikler liginde top oynayacak açılış töreni var eline bayrak verdiler kortejin önünde yürüyecek teknik direktörü askeri bir edayla uygun adım yürütüp prova yaptırıyor...
10 yaşında bir çocuk üstelik bir spor etkinliği bırak nasıl yürürse yürüsün..
askerci ve vur dediğinde öldüren bir zihniyet toplumca eleştirmeyi ve eleştirilmeyi öğrenmemiz gerekiyor .
sezarın hakkı sezara verilmeli..

Ne zaman Polisle ilgili bir konu geçşe onlarla ilgili kötü anılar anlatılır.. Hoş değil.. İyiside var kötüsüde var,bence uzatmaya gerek yok.. Sonuçta onlarda insan,hata yapabilirler.. Hepimiz gibi

elbette iyileri var Yavuz abi her insan gibi hatta benim 3 kuzenim de polis ama kendileri bile isteyerek yapmıyorlar işlerini ekmek parası derdindeler...

Türkiyede kaç kişi varki işini severek yapar ??

Geri