- Konuyu Başlatan
Yaşça benden büyük olmanıza sonsuz saygı duyuyorum. fakat daha 20 yaşında bile olmamama rağmen argo konuşmanız beni rahatsız ediyor
Yapma sevgili genç kardeşim, dikkatlice okursan bahsettiğin kelimelerin polis memuru ile vatandaş'ın arasında geçtiğini göreceksin. Özellikle yazmamın sebebi'de polis'in haleti ruhiyesinin anlaşılması idi. Daha önceki metnim'dede ortamın hissedilmesi için kullandım o kelimeleri, ve sanırım okuyanların çoğuda gülmüştür. Normal metinlerimde bir tane argo kelime bulun, yine söylüyorum hemen terkederim bu siteyi.
Onun için ikaz edeceğiniz konularda önce iyi bir araştırma yapın daha sonra ikaz edin. Aynı zamanda bu tür şeylerle karşınızdaki insanı'da rahatsız ettiğinizi unutmayın. Yok konu başka yere getirilmek isteniyorsa o başka tabi, eğer var'sa böyle bir neden bana'da bildirirseniz sevinirim. Zira binlerce üyesi olan bir sitede söz konusu rahatsızlık sadece bir kaç kişiden geliyorsa bunun altında bir şey aramam gayet normaldir.
Bu arada "Yaşça benden büyük olmanıza sonsuz saygı duyuyorum". Ben'im kimseden böyle bir saygı beklediğim felan'da yok eğer bu konu geçmiş'se metinlerde sadece ilgili konularda'ki yaşadığım tecrübeleri belirtmek için geçmiştir, yoksa kimse bana yaşımdan dolayı sonsuz saygı duysun diye değil. Saygılar......