Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim merak ettğim anfi için teypten ve aküden kablo gelmesi lazım bu kabloları hiçbiyeri sökmeden mi getirdiler...ikinici merakım bu sistem garanti kapsamını nasıl etkiler acaba?
benim merak ettğim anfi için teypten ve aküden kablo gelmesi lazım bu kabloları hiçbiyeri sökmeden mi getirdiler...ikinici merakım bu sistem garanti kapsamını nasıl etkiler acaba?
hasan beyinde dedeği gibi aküden gelen kabloyu direksiyonun altından alıp kapı eşıklerinin ordaki plastikleri çıkartarak anfiye kadar ulaştırıyorlar ama bu arabaya zarar verecek bir uygulama değil ben de satra h de yaptırmıştım eğer kapıya mid takacaksanız kapının konsolu sökülüyor biraz uğraştırıcı ama ondada sıkıntı olmaz sanırım, garanti konusunda bişey olmaz sanırım eğer teyple yada aküyle alakalı bi problem olursa tesisatı söker götürürsün servise olur biter 005hihih