Ses Sistemi Yaptırdım....

Ynt: Ses Sistemi Yaptırdım....

Hayırlı olsun Gökhan güle güle kullan.
Ses sistemi cd500 olan araçlarda daha iyi zaten ama son halini merak ediyorum :)

TOGI link' Alıntı:
Hayırlı olsun Gökhan güle güle kullan.
Ses sistemi cd500 olan araçlarda daha iyi zaten ama son halini merak ediyorum :)

kendi zevkime inan mükemmel oldu abi:)

kardeş ben ses sistemini kuzenimden aldım:) o arabasın sattı toplamda 0 tl yani:)

:D

benim merak ettğim anfi için teypten ve aküden kablo gelmesi lazım bu kabloları hiçbiyeri sökmeden mi getirdiler...ikinici merakım bu sistem garanti kapsamını nasıl etkiler acaba?

hasansenay link' Alıntı:
benim merak ettğim anfi için teypten ve aküden kablo gelmesi lazım bu kabloları hiçbiyeri sökmeden mi getirdiler...ikinici merakım bu sistem garanti kapsamını nasıl etkiler acaba?
hasan beyinde dedeği gibi aküden gelen kabloyu direksiyonun altından alıp kapı eşıklerinin ordaki plastikleri çıkartarak anfiye kadar ulaştırıyorlar ama bu arabaya zarar verecek bir uygulama değil ben de satra h de yaptırmıştım eğer kapıya mid takacaksanız kapının konsolu sökülüyor biraz uğraştırıcı ama ondada sıkıntı olmaz sanırım, garanti konusunda bişey olmaz sanırım eğer teyple yada aküyle alakalı bi problem olursa tesisatı söker götürürsün servise olur biter 005hihih

zekice  bravoo
ama içimde kötü bi his war oda yapma diyo..yoksa an itibariyle bass olayına giresim war

Geri