servise gittim

arkadaşlar herkesin arabası var.milyarlar verip alıyorsunuz.ama böyle fiyat listeleri çıkınca çok pahalı diyorsunuz.yapılan işleri görüyorsunuz.sizce bu işleri yapan ustanın emeği kaç paradır......bunun önemi yokmu.

Son düzenleme:
aracın stop etme sebebine ilişkin ne söylediler? TECH2'de bir hata kodu falan çıktı mı sensörlerle ilgili?

cihazda herhangi bir şeh gözükmedi egr temizlediler birdaha yaparsa değiştirmeliyiz dediler orjinal 200ytl delphinmarka 140 ytl. imiş

Alıntı:
...sadece fıltreler le yag zaten 300 cıvarı tutuyor
50 serden balatalar....

Kardeşim 300 YTL ye ne yağı-filtresi kullanıyorsunuz. Bizim bilmediğimiz yağlar mı var piyasada. 50 YTL ye de bu kadar ucuz hangi balata bu.. 300 ytl lik yağ koyuyorsunuz da balata gibi önemli bişeyi ucuzundan yan sanayimi takıyorsunuz. Yoksa fiyatlar hakkında bilginiz yok da yanlış mı yönlendiriyorsunuz.
Selamlarımla..
git servise de gor o zaman...
297 ytl 45000 bakımı sadece 5 ytl kumanda pili var değisen arkadasın soyledıklerınden baska
yahu getz bıle 300 ytl masraf cıkartıyo ac gozunu bıraz

yag filtresi z13dt 16,16
filtre sirkulasyon 26,74
filtre mazot 45,09
filtre elemanı 22,22
motor yagı 72,28
cam suyu 2,12
bakım işçiligi 58,80
sarf 15,00
yedek parca toplamı 184,61
işçilik toplamı 73,80
iskonto 9,12
toplam 249,29
kdv 44,87

yekun 294,16

yanlış yazmışım anahtar pili yokmus...
istersen fatura yı da gondereyım!!!!

bır de balatalara 50 serden yazdım on+arka dıye dusunup 100 hesaplattım arkadas sadece on balatayı 60 a degıstırmıs eve dogru soyluyon 10 ytl ucuz soylemısım yanlışlıkla 50 demısım

selamlarımla ( ne yalan borcumuz var da atalım yahu )

Son düzenleme:
ha sen dersen kı hocam sızı kazıklamışlar hemen yapışayım servısın yakasına
biz aracı bırakıyoruz faturayı oduyoruz o kadar

Orjinal parça kullanıldığına göre verilen fiyat iyi aslında. Gedizler sadece 60.000 bakımı için triger ve filtreler 900 ytl civarında fiyat veriyor. Ayrıca Turanlar da iyi bir servistir.

fiyatlar normal. Kim neye itiraz ediyor anlamadım.

Geri