servis sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erentat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erentat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım lpg li olduğu için yetkili servisler aracımı servis bölümü kapalı olduğundan içeri alamayacaklarını söylüyorlar istanbul avrupa yakasında lpg li araçları servisine alan bildiğiniz yetkili servis varmı balkan,odak vs.

ne alaka yav kendileri sıfır km araçlara lpg takmıyorlar mı zaten

geçenlerde balkan a gittim alamayız diyolar ve bunu çoğu servis yapıyor lpg li araçlara resmen 2.sınıf muamelesi yapılıyor bunu resmen yaşadım

Yok artık ya.... Bir gariplik var ama....

bu opelin yetkili servisleri de iyice şaşırdı yani...

Son düzenleme:
bende diyarbakır canlar servisine gittim lpg yi gördü araçla ilgilenmedi bile hala sorunu çözemedik öylece duruyo

ne kadar saçma bişey allah allah

Aynı muhabbeti Çorum Giray da yaptı.Bende devletin onay verdiğine sizmi onay vermiysunuz dedim ama nafile adamların paraya ihtiyacı yokdu sanırım.

aracım lpg li olduğu için yetkili servisler aracımı servis bölümü kapalı olduğundan içeri alamayacaklarını söylüyorlar istanbul avrupa yakasında lpg li araçları servisine alan bildiğiniz yetkili servis varmı balkan,odak vs.
siz aracınızın sorunu varsa yazın buraya veya bana telefon açın ben yardımcı olurum size yetkili servisler şaşırdı artık

siz aracınızın sorunu varsa yazın buraya veya bana telefon açın ben yardımcı olurum size yetkili servisler şaşırdı artık
eyvallah sağolasın şuan için hallettik sorunlarımızı inşallah daha muhtaç olmayız servislere allah kimseyide düşürmesin ama olursa yarım isterim teşekkürler

Geri