arkadaşlar cumartesi günü abs nin devreye girdiği bir fren sonrası ekranda arabanızı en yakın zamanda servise götürün demesi üzerine arabayı servis götürmeye karar verdim dün izmir surtaş 'ın internet sitesinden servis talep formu yazdım sabah müşteri hizmetlerinden aradılar 13:30 için randevu aldım 13:20 gibi surtaş servise gittim içeri girince murat isimli bir arkadaş beni karşıladı arabamın sorununu not etti teknik elemanların 13:30 da başlıyacağını bilgilendirdi bekleme salonuna geçtim 10-15 dakika sonra güntekin ( yanlış hatırlamıyorum işallah ismini ) usta geldi marhabalaştık sorunu ona da anlattım aracı cihaza bağlıyacağını söyledi ben bekleme salonuna geçtim br süre sonra tekrar geldi aracın cihazda herhangi bir ikaz vermediğini söyledi bazen bu tip yazılımsal hatalar olabileceğini söyledi araçta eğer tekrar benzer bir durum olursa aracın bunu hafızaya alacağını söyledi o an hafızada bir şey görünmiyormuş sonrasında astranın bu ara kronik sorunları olduğunu istersem kayıt açıp bir kampanyası olup olmadığını incelemek istediğini söyledi arabamda 2 adet kampanya çıktı biri meşhur fren müşrü bir de geçen akü ile ilgili paylaşılan bir kampanya var idi o bunları da hallettikten sonra araçta yazılım ihtiyacı olup olmaığını kontrol etmek için güvenlik şifresi sitedi motor ile ilgili güncellem varmış o yüklendi şansıman güncellem istemiyor muş daha sonra beni arabanın yanına çağırıp yaptıklarını tek tek anlattı arabayla ilgili başka bir sorunum olup olmaığını sordu sonrasında eğer vaktim varsa arabayı yıkatıp vereceğini söyledi kabul edip teşşekkür ettim 15 dakika sonra arabam pırıl pırıl yıkanmış ek olarka jantlar ve motor temizlenmiş ve lastiklere nitro basılmış olarak geldi
opel surtaştaki servis hizmetinden ve müşteri ile ilgilenmeden açıkçası çok memnun kaldım sonrasında biraz sohbet etme imkanımız oldu siteden bulduğumu o yüzden geldiğimi sitede önerildiğini söyledim o da eğer forum vasıtası ile gelinirse ellerinden geldiğince ilgi alaka göstereceklerini söylediler bende bu hizmeti ve memnuniyeti izni olursa akşam paylaşmak istediğimi belirttim reklam gibi olmasında çekindiğini söyledi
ben müşteri yorumu olduğu için böyle bir anlaşılma olmıyacağını düşündüm buaradan kaliteli ve güzel hizmet için teşekkür ediyorum 2.5 saat kadar sürdü işlemelr ama beklediğime değdi
bor katkısı hakkında yorum almak istedim düük kilometrelerde önermediğini km yükseklikçe yapılabileceğini belirtti
ayrıca arabama karter koruma önerdi motor üzerinde göstererek motor ve turbonun altının boş olduğunu gördüm 100 tl işçilik dahil fiyatı varmış ayrıca surtaşta pasta cila + boya koruma + motor koruma içinde kampanya yaptıklarını ve 250 tl olduğunu söylediler fiyat araştıracağımı söyledim
sizce motor koruma pasta cila boya koruma karter koruma 350 tl ye fiyatı uygunmu? bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim
opel surtaştaki servis hizmetinden ve müşteri ile ilgilenmeden açıkçası çok memnun kaldım sonrasında biraz sohbet etme imkanımız oldu siteden bulduğumu o yüzden geldiğimi sitede önerildiğini söyledim o da eğer forum vasıtası ile gelinirse ellerinden geldiğince ilgi alaka göstereceklerini söylediler bende bu hizmeti ve memnuniyeti izni olursa akşam paylaşmak istediğimi belirttim reklam gibi olmasında çekindiğini söyledi
ben müşteri yorumu olduğu için böyle bir anlaşılma olmıyacağını düşündüm buaradan kaliteli ve güzel hizmet için teşekkür ediyorum 2.5 saat kadar sürdü işlemelr ama beklediğime değdi
bor katkısı hakkında yorum almak istedim düük kilometrelerde önermediğini km yükseklikçe yapılabileceğini belirtti
ayrıca arabama karter koruma önerdi motor üzerinde göstererek motor ve turbonun altının boş olduğunu gördüm 100 tl işçilik dahil fiyatı varmış ayrıca surtaşta pasta cila + boya koruma + motor koruma içinde kampanya yaptıklarını ve 250 tl olduğunu söylediler fiyat araştıracağımı söyledim
sizce motor koruma pasta cila boya koruma karter koruma 350 tl ye fiyatı uygunmu? bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim