Savaş abi evet haklısın ankarada 4 sene yaşadım bende Melih efendinin en güzel yaptığı iş o servisleri kaldırmak oldu, ama abi bu servis şoförlerine bi çözüm bulmaları gerekli bu adamlar neredeyse tüm Türkiye çapında aynı şekilde çıldırmış vaziyette araç kullanmaktalar

Ben Ankaradayken Çankayada oturmaktaydım okulum ümitköydeydi servis şoförü o kadar piskopatça kullanıyorduki en sonunda gidip okula şikayette bulundum ve daha sonra tüm servisçiler birazda olsa toparlandılar

önümde veya yanımda bi servis olduğunda yemin ederim napıcağını düşünmekten acaba önümemi atlıycak acaba öndekine vurmaktan kaçarken benim üstümemi çıkıcak demekten anam ağlıyor

E be şoför bey hadi sen kendini evdeki eşini çocuğunu düşünmüyosun araçtaki daha küçücük çocukların hayatını tehlikeye atmaya ne hakkın var onların ailesine yazık değilmi

Abi devletimizin bir an önce bi tedbir alması gerekli ; mesela servisler zorunlu haller dışında şerit değiştiremez diye bi kanun ve dahada sıkı denetim çocuklardan birinin kemeri takılı değilse hemen cezayı kesmeli, şoförlerin hepsini bi piskolojik testten geçirmeli ve taksilerdeki mobese sistemini yapmalılar nasıl kullandığı görülmeli ve bu sayede servisçide hiç bi yanlış hareket yapamaz