Servis fiyatları

ya orjinal parça demişken,ben benim vectranın arka fren diskleriyle balatalarını değiştireyim diyorum..egemi arayıp sordum arka diskler takım:315 tl,,balatalarda 315 tl dedi...özel servise sordum,disk zimmerman markaymış takımı 140 tl dedi..bu nasıl oluyo? ne yapacağımı şaşırdım..

servise gitmem asla...
resmen soygun dışarıda aynı parçalar(orjinal ve garantili) yarı fiyata...
ben onlardan zengin miyim?

yetkili servis beni de tövbe ettirdi... daaa gitmemmmm....(iki kat fiyat)

soyguncu bunlar geçen fışkiye ve korna kapağı alayım dedim dışarda 30 tl tutarken serviste 70 tl ye yakın fiyat çıkardılar yemişim orjinalini, servisini beni soyduktan sonra. arkadaşın dediği gibi gm debriyaj seti üretmiyor luk markaya yaptırıyor. yani ürünün orjinal olması için üstünde gm yazmasını beklememeliyiz.

Selam,
Yetkili servisin sattığı Z16XEP motor yani sizin aracınıza uygun olan .Sizin dışarıda sorduğunuz ise Z16XE motordur ve sizin aracınıza uygun değildir.İkiside orjinal GM dir.Saygılar.

Yok arkadaşım dışarıdan sorduğumda Z16XEP motor.:)

Kemal Bey ne yaptın trigeri değiştirdinmi yoksa araştırmaya devammı? Ben Samsun reise sordum triger değişimine toplam 300 TL fiyat verdiler yetkili servisler arasındada fiyat farkı oluyormu? Bende haftasonu trigeri özel serviste değiştirmeyi düşünüyorum acaba hangi marka taktırmalıyım.

Kemal Bey ne yaptın trigeri değiştirdinmi yoksa araştırmaya devammı? Ben Samsun reise sordum triger değişimine toplam 300 TL fiyat verdiler yetkili servisler arasındada fiyat farkı oluyormu? Bende haftasonu trigeri özel serviste değiştirmeyi düşünüyorum acaba hangi marka taktırmalıyım.

Henüz değiştirmedim efebey.:( Parçayı dışarıdan alırsam (220lira) özel serviste işçilik ile birlikte 320 Lira gibi fiyat ortaya çıkıyor.Yetkili serviste verilen fiyat ise Parça+İşçilikte (indirim dahil)380lira fiyat verdiler.:confused: Araştırmaya devam.
Size verilen 300 Lİra fiyat yetkili servis fiyatıysa bence uyygun.

Kemal Bey sizin km kaçtı. İlk defamı dağiştireceksiniz. Benim km 52300 . Daha önce değişmemiş işi şansa bırakmamak için değiştirmek istiyorum.

Biraz önce özel servisle görüştüm.Trigeri işçilik dahil 250 ye değiştireceğini söyledi parçanın orjinal olduğunu söyledi haftasonu değiştirecem.

Kemal Bey sizin km kaçtı. İlk defamı dağiştireceksiniz. Benim km 52300 . Daha önce değişmemiş işi şansa bırakmamak için değiştirmek istiyorum.

Benim araçta sizinkinden.Triger ilk defa değişecek :) Dostum parça orjinal ise fiyat son derece iyi.:good:Buralarda (İzmir) 300 den aşağı değiştirecek özel servis bulamadım. Yetkili servisler ise ateş pahası.:( Yalnız dikkat edin motorunuz Z16XEP Trigeriniz buna uyumlu olacak. Değiştirdiğinizde burada yazarsınız.

Geri