• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Servis bakımı gecikmesi

tuuuna

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Herkese iyi forumlar aracım 27k km de 1.2 mokka 29500 de 30k bakımı var fakat bi uzun yol yapıcam git gel 2k falan şehir içi kullanım derken 30k yı 500-1000 km geçebilir sizce bi sıkıntı yaşar mıyım yolda teşekkür ederim.

1.2 puretech motorun ıslak kayış konusuyla ilgili psa 10 yıllık motor garantisi verdi. Ama buna düzenli ve zamaninda yetkili servis bakımlı olması şartı koydu. Bakımı geciktirme riskini ben olsam asla göze almam. Çünkü genel merkezler araclari garantiden cikarmak icin yer arıyor.

• Beğen
Tepkiler: tuuuna
imkan varsa bakımı yaptırıp öyle çıkın yola hocam.

• Beğen
Şahsen 500 km-1000 km nin araç için bir sorun oluşturacağını düşünmüyorm ama servis herhangi bir sorunda bakımı geçirdiğiniz için sorun çıkarabilir......Eğer bakım yapmayacaksanız,Yağ seviyesini ve kıvamına bakın...Yağ çubuğunu çekin önce rengine bakın(Çok siyah görünmemesi gerek)sonra iki parmağınız ile çubuktan bir miktar yağ alıp parmaklarınızı kapatın hafif açın çok az bir uzaman varsa yağın durumu iyidir...Hayırlı yolculuklar...

• Beğen
Bence bakımı çıkmadan önce yaptırın,kafanız rahat kalsın.

• Beğen
bende istedim bakımı önceden yapmayı fakat servisi aradığımda verdiği en erken randevu ağustos 10 elim kolum bağlı kaldım öyle :)

• Beğen
Tepkiler: Guven
bende istedim bakımı önceden yapmayı fakat servisi aradığımda verdiği en erken randevu ağustos 10 elim kolum bağlı kaldım öyle :)
Yolculuk sırasında güzergah ustunde yahut gittiğiniz il neresiyse orada yetkili servisten randevu alın. Gidişte yaptiginiz km ile bakım zamanini aşmazsınız zaten. Dönüşü de kafanız rahat yaparsınız. Rutin bakım uzun sürmüyor. Gittiğiniz il neresiyse oradan randevu alın

Geri