selamlar değerli opelsizasla diyenler...

Ynt: selamlar değerli opelsizasla diyenler...

Hoşgeldiniz :)

Hoş geldin forum dünyamıza. Hele bir J kasayı alın daha neler görecek ve öğreneceksiniz  okkk

çok teşekkür ederim hoş bulduk değerli arkadaşlarım.. şimdiki aracımdan da memnumum ama hedefim astra j 1.4 turbo active select sport sedan gerçekten müthiş bi araba olarak görüyorum. gerçi hiç kullanma fırsatı bulamadım  :'(

teknik41 link' Alıntı:
çok teşekkür ederim hoş bulduk değerli arkadaşlarım.. şimdiki aracımdan da memnumum ama hedefim astra j 1.4 turbo active select sport sedan gerçekten müthiş bi araba olarak görüyorum. gerçi hiç kullanma fırsatı bulamadım  :'(
Doğru yoldasın, J kasa sedan tam anlamıyla güzel bir sedan araçtır. AFL faktörünü de göz önüne alarak cosmo düşünmenizi tavsiye ederim. :)

bende cosmoyu çok beğeniyorumama fiyatı baya fark ediyor sporta göre. su an fiyat araştırmasındayım...victoryy.... steeringwheel

Hoşgeldiniz aramıza :)

teknik41 link' Alıntı:
bende cosmoyu çok beğeniyorumama fiyatı baya fark ediyor sporta göre. su an fiyat araştırmasındayım...victoryy.... steeringwheel
Cosmo olmasa da Sport a still paket ekletin bravoo

Elbette bizim için söylemek kolay; Cosmo olsun,  sport+Stil paket olsun filan.  Ancak olayın duygusal boyutu var,  vatandaş tamamlayın madem üstünü alayım derse napcaz  011zaa

Hoş geldiniz.

Geri