şehir magandaları

Geçmiş olsun, hadi magandaları anladımda bana reprezant dalaştı, 34 plaka clio.Efendiliğimi korudum beni sağlam sıkıştırmasına rağmen, eli kolu konuşmaya başladı önüne geçtim ilerde durdum. geldi arkama durdu.uyardım elin kolun konuşmasın dedim, kibar kibar istanbulda biz böyle sürüyoruz işine bak dedi,Akıllı ol burası istanbul değil dedim araçtan indi, üzerime geldi, o saatten sonra artık en iyi savunma ataktır dedim, o bana, ben ona, derken o arabaya koştu bende koştum, o jop çıkardı sonra beni gördü arabaya bindi ve uzaklaştı.Allahtan uzaklaştı...:D

(Kendimde yapsam bu tür hareketleri hayatta desteklemiyorum ancak öyle durumlar geliyor ki hayvanla hayvan olmak zorunda kalınıyor.)

hırdavatçılarda satılan keser sapı ucuz ve etkili bi çözüm özene bezene yaptırdığım haydarları ya polis alıyo ya kırılıyo o yüzden ucuz yollu keser sapını herkese tavsiye ederim :)

kimseyle kavga etmenizi pek yeğlemem çetin ceviz birisine denk geldiğiniz zaman sizin için iyi olmayabilir aman dikkat bu söz benim içinde geçerli hayatı ucuz olan karşıdaki bi insan herşeyi yapabilir cahilce aldırış etmeyin plaka yı trafik ekiplerini verin gerisini onlar halleder hiç şüpheniz olmasın

Arkadaşlar siz aracınıza koşup sopa çıkarırsınız , karşınızda ki kör bir cahildir silah v.b aletler çıkarırsa hiç uğruna yazık olur her iki tarafada. Bi taraf mezara bi taraf cezaevine çevremde bu tip olaylara çok şahit oldum.
En güzeli uymamak , bırakın onlar yaptıkları terbiyesizlikle kalsın plakalarını alıp emniyete bildirin anında yunus ekipleri müdahele eder.

Size bir örnek kartal'dan bostancı'ya gelirken kız arkadaşım sahil yolunda bekliyordu ve rahatsız edilmiş , doğal olarak hızlı ve biraz makaslara girerek geldim biri şikayet etmiş hemen 4 tane yunus geldi şikayet var dedi durumu anlattım , allah'tan anlayışla karşıladılar.

Murat bey sizede geçmiş olsun , sizin durumunuzda ben olsam herhalde bu kadar soğukkanlı olamazdım mutlaka bi geri dönüşüm olurdu o PKK'lılara...

Ya sallayın boşverin,takmayın...Ama unutmayın bir adam arabadan iniyorsa kesin kavga etmek için iniyordur muhabbet etmek için değil temkinli olun :D:D Benim başımada gelmişti.2 tane bmw'ci peşimdeler bırakmıyorlar..Dursam dalacaklar.Trafik dursa bırak kaç o derece yani...Yanıma geliyorlar sıkıştırıyorlar filan.Klip gibi bişeyler oldu..Sonra benim sağolsun zamanında tanıdığım bi tane trafik polisi vardı..Ankamall'in orda dururdu.Aklıma o geldi.Aradım dedim abi böle böle adamlar hala peşimde tabi verdim plakalarını sen buraya yönlendir dedi :D:D Ankamall'in önünden bi geçtim.Adamların ikisini de çevirdiler.Sonra bende camları açıp dirseğimin 1/3 ünü çıkardacak şekilde yoluma devam ettim :D:D:D:D O zamanlar çok tehlikeliyim :D:D

merhaaba arkadaslar, malum ulkemiz hergeçen gün şehir magandalarının ellerine kalıyor. bugun yenibosnada bir araç sıkışık trafikte önümdeki aracla mesafeyi koruyrak ilerliyrm bi anda önüme kırdı bende kornaya bastım sinyal ver barı bişey yap dedim. adam aracında ailesi olmasına ragmen araçtan indi el kol hareketleri ve küfürü etti. sinyl ver bari dedim vursam daha mı iyi olcak dedim küfür etmeye devam etti ve araca vurmaya kalkıstı. plakasını vermem ne kadar uygun olur bilmiyorm ama böyle magandaları polise bildirdigimiz zaman ne gibi bir yöntem uygulamam lazım. şundan soruyrm daha önce basıma gelmişti polisi aradım plakasını verdim memur bey bana sizi yüzleştirmem lazım dedi iyide dedim adam bi güzel sövdü sıkışıtrıdı gitti dedim bişiy yapamayız cevabını aldım. bu konuda yapabilecegim birşey varmı? polis aradım yol boyunca ama normalde 3-4 noktada olan polisler bugun hiç biyerde yoktu. herhalde onlarda filmle camla ıvırzıvırla ugraşacaklarına trafik magandalarına biraz engel olsalar ne kadar güzel olur.

Geçmiş olsun öncelikle. Bende 154 e aranıp haber verilmeli diye biliyorum Furkan..

Bu arada,inip vurun dövün saldırın mantıgını anlamıyorum arkadaşlar..Furkan'a bu olayda böyle davrananlar hergün bizim karşımıza çıkmıyomu? Çıkıyo..benimde geçenlerde böyle bişey geçti başımdan,yanımda kız arkadaşım varken hemde geceninin 2 simiydi 1imiydi neydi.. Yani böyle davranan adamlarda zaten ahlak saygı ve kültürün zerresi yok..Bu tiplere karşılık verirseniz sizin onlardan ne farkınız kalıcak? Adamın hayattan beklentisi yok,belki en üstün olduğu alan trafikte araba kullandıgı anlar,kim bilir kendini ne sanıyo araba kullanırken? Arabanın amaç diil araç oldugunu bile beyni almıyo..En korkulan adamlar hayatta kaybedicek bişeyi olmayanlardır..Kim bilir o adamda silah bıçak vs..normal insanın taşımayacağı neler var ve kullanmaktan çekinmezler..Neden?çünkü adamın kaybedeceği bişey yok,belki içeride dışarıdan daha rahat bi hayat yaşayacak...

En iyisi bir olmamak..Şikayetci olunmalı,kesinlikle olunmalı..Ama aynı seviyeye kesinlikle inilmemeli..

Tekrar geçmiş olsun Furkan..

istanbul gayrettepe ışıklarda 2010 reno SW bi arac ilk arac oalrak duruyor. bende 2. serit hemen yanına yanastım. baktım adam bana bakıyor. dedim bişi sorcak heralde bende ona bakıyorum. adam camı actı tama mdedim yardım sırası ve bende camı indirdim ve dumur oldum. adam " ne bakıyon birader" altta kalırmıyım " sen bakıyon bende ona bakıyorum dedim" sen bakamazsın dedi. hayırdır dedim. buralar bizim dedi. dedim tapuladın mı gayrettepeyi. dedi 35 senedir buralıyım bakarım ben. elimle işaret ederk bak o aman şöyle çevreye doya doya dedim ve yeşil yandı gitti vatandaş.

böyle durumda aractan ilk inen olma dediler. suclu olabilirmişiz. adamın inmesini istiyorsanda ne bakıyon sorusuna tipini beğenmedim demek yeterli. mahkemede tip beğenmemek suç değilmiş. gayet mantıklı. adam inerse sende iner dalarsın. ama Allah göstermesin yinede.

Ben yinede çöp kamyonu kanununu hatırlatayım.

ÇÖP KAMYONU KANUNU

Kadın taksiye binmiş ve havaalanına gitmek istediğini söylemişti.
Sağ şeritte yol alırken siyah bir araba park ettiği yerden aniden
yola, önlerine çıktı.
Şoförü çarpmamak için sert şekilde frene bastı.
Taksi kaydı, ama diğer arabaya çarpmaktan kıl payı farkla kurtuldu.
Siyah arabanın sürücüsü camdan başını çıkarıp bağırmaya ve küfretmeye başladı.
Taksi şoförü ise gayet sakin ona gülümsedi ve içten bir şekilde el salladı.

Kadın bütün bu olanları şokunu yaşarken, taksi şoförünün tavrına daha
da şaşırmıştı.
Sordu: "Neden böyle davrandınız? Adam neredeyse arabanızı mahvedip
ikimizi de hastanelik edecekti."
Taksi şoförü gülümsemeye devam ederek: "Çöp Kamyonu Kanunu" dedi.
Kadın: "Çöp Kamyonu Kanunu?" diye sordu, anlamamıştı.
Şoför açıkladı:"Pek çok insan, çöp kamyonu gibidir.
Her tarafta içleri çöp dolu olarak dolaşıyorlar; kızgınlığı, öfkeyi ve
hayal kırıklığını biriktiriyorlar.
Ancak doldukça çöpleri bırakacak bir yere ihtiyaç duyuyorlar. Bu bazen
ben, bazen de siz olabilirsiniz.
Kişisel almayın. Sadece gülümseyin, onlar için iyi şeyler temenni edin
ve yolunuza devam edin.
Onların çöpünü alıp işyerinize, evinize veya sokaktaki diğer insanlara
dağıtmayın."
Başarılı insanlar, çöp kamyonlarının günlerini mahvetmesine ve
ellerine geçirmesine izin vermezler.
Hayat sabahları pişmanlıklarla uyanmak için çok kısa, dolayısıyla

'size iyi davranan insanları sevin, iyi davranmayanlar için iyi

temennilerde bulunun.'

Bu tip olayları Allah kimsenin başına vermesin ama genede her ihtimale karşı hemen yan tarafımda Alman bavyere çeliği direksiyon kilidini taşırım maksat müdafa-i savunma

öncelikle geçmiş olsun... benimde başıma böyle bir çok olay olay geldi özellikle istanbulda, belki ben aşırı asi davranıyorum belkide gerçekten bu şehir girdap arkadaşlar insanları çok stresli, ortam her an aksiyona elverişli.. en az 6-7 kere araçtan inip sopa muşta ne bulduysam kavga etmişliğim var hiçbirinde doğru düzgün dayak yemedim. Ama insan bi gün gerçekten kayaya çarpıyor arkadaşlar maltepe sahilyolunda gece 2 bi arkadaşımla öylesine dolaşırken içini göremediğimiz cam filmli bmw den inen 2si silahlı 5 kişiden çok sağlam dayak yemiş üstüne gasp edilmiştik.. Ondan beridir trafikte kimseye dönüp bakmıyorum özellikle gece gerçekten dikkat etmek lazım.. tekrar geçmiş olsun

Geri