şehir magandaları

Dalaşmayın, ya sabır deyip yola devam...

Dostum bunlarla uğraşamassın bunlar tam pkk dediğimiz kürtler. (Kimse yanlış anlamasın kürt dememden bende VANLIYIM. ama bunlar bildiğin PKK'lı). 1 snde bana doğru koşan 10 kişi gördüm diğer arkadaşımda senin arkadan 10 kişi daha geliyordu dedi. Ben orada sakin davranıpta ayrılın diye bağırmasam veya ayırmaya kalkmasam ölürürdü bu hamam böcekleri bizi. Ama ben yapacağımı biliyorum .
ETNİK TEMİZLİK her zaman onaylıyorum!.

Son düzenleme:
Dostum bunlarla uğraşamassın bunlar tam pkk dediğimiz kürtler. (Kimse yanlış anlamasın kürt dememden bende VANLIYIM. ama bunlar bildiğin PKK'lı). 1 snde bana doğru koşan 10 kişi gördüm diğer arkadaşımda senin arkadan 10 kişi daha geliyordu dedi. Ben orada sakin davranıpta ayrılın diye bağırmasam veya ayırmaya kalkmasam ölürürdü bu hamam böcekleri bizi. Ama ben yapacağımı biliyorum . 20sinden sonra ege kimya labından alacağım Asiti tek tek arabalarını tavdan aşağı dökeceğim.
ETNİK TEMİZLİK her zaman onaylıyorum!.

Apaçi bunlar abi ugrasmaya degmez kopek surusu gıbı cogalırlar bunlar 1 kısı gorunuyorlar bırsey yapsan her sokakdan adamları cıkar bır aılede 15 kardes olunca böyle oluyor

Değmez üstad boşver.Karşıdakinin hayattan belki bi beklentisi olmayabilir ama bizim var.Allah korusun 2 dakika erkeklik yapıyım derken cezaevinde yıllarca milletin ağız kokusunu çekersin.

KAtılıyırum abi sana

şu polislik sınavını kazanamassam çağırın beraber dövelim kim dövülcekse:)

Ben hatırlatıyorum, lütfen herkes yazdıklarına dikkat etsin

05- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar yazmak ve materyaller kullanmak yasaktır.

onlar kürtse bizde türküz ona göre CcC

Ben hatırlatıyorum, lütfen herkes yazdıklarına dikkat etsin

05- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar yazmak ve materyaller kullanmak yasaktır.

tehtit edici kısımları sildim. Fakat bunların ecdatlarını iyi bildiğim için. Diğer kısımlara dokunmuyorum. Saygılarımla. Dediğim gibi bende VANLIYIM belki bunlardan daha fazla kürt kökenliğim fakat ölümüne Türk vatandaşıyım. Ben etkinik ayrımcılık değil zaten bağıra bağıra kendilerinin dediklerini söylüyorum. Yolun ortasında bize biz pkklıyız adamı ..... ederiz diyen şereften yoksun insanlar yüzünden ırkcılık yapmıyorum dediğim gibi kendiler söylüyor zaten.

Saygılarımla

Cahil insan çok benimde önüme kırdı ford dolmuş kornaya bastım ışıkta durunca bana ne artistlik yapıosn diyo yanımda annem vardı ya sabır dedim adam hayvan işte

O değilde geçen gün yola bakmadan lagunasıyla fırlayan teyze fren sesimden korktu sonra elini kolunu sallayarak bir şeyler dedi bana arabanın içinde bende yanına geçip. Aynaya bakarsan böyle şeyler yaşamazsın dedim. Bana gelen cevap; SENSİN HAYVAN tamam dedim benim hayvan :D :D :D

Geri