şehir magandaları

hergün okula, 2-3 haftada bir de memlekete gidip geldiğimden mütevellit (hep bu kelimeyi kullanmak istemişimdir) bu tür olaylarla çok sık karşılaşıyorum. her ihtimale karşı bi coptur bi sopadır bulundurmak lazım...

bi de en güzeli, trafikte kimseyle göz göze gelmemek....

bunlar bildiğiniz davar.Başka bi açıklaması yok bunun bildiğiniz öküzler.Bana da dün oldu düzyolda gidiyorum ışıkların olmadığı küçük bir göbek var yaklaşıyorum.Epey yaklaştıktan sonra cart diye bi şahinci atladı normalde beklemesi lazım bende bi sellektör attım.Sadece bir sellektör ne el kol,ne korna,ne üstüne sürme herhangi birşey yok.Neyse düz devam ediyorum dikiz aynasından bi baktım adam durmuş aşağı inmiş el kol yapıyo bağırıyo bana.Böyle bir olaya gö.. ümle gülüyorum ancak.Böyle bişey olamaz insan bu kadar mı kazma olur yazık ülkemin haline

Ben genelde bu tip durumlarda haklı olsam bile alttan alırım. Bırakın karşı taraf kazandığını sizi alt ettiğini düşünsün. Onun minicik beyni sizin alt ettiğini düşününce siz insanlığınızdan yada hayatınızdan bir şey kaybetmezsiniz. Ama aksi durumlarda çok fena şeyler olabilir. İlla diyorsanız ki yinede savunma aleti lazım. Baston kilitler var baya ağır demirden. Hem taşıması yasak değil hemde güvenemediğiniz yerlerde arabaya takabilirsiniz. :D

Ben en çok minibüsçülere sinirleniyorum :)

valla yakın zamanda enıstemle ablamın basına geldı enıstem bı hatalı sollama tarzı bısey yapmıs neyse herıfte kornaya falan basmıs enıste pardon falan demıs herıf cek kenara yok oyle deyıp kırmıs dıreksıyonu onune enıstede senmısın bunu dıyen ınınce bebeye kafaya bı gom agzını burnunu kır sonra herıf ablama saldırmak ıcın kosarken enıste yakalamıs bunu kafasını kaputa gom .. bebe arabaya bı ıkı tekme sallayabılmıs sonra agzı burnu kn ıcınce basmıs gıtms

Dalaştıgın adamın bir cezaevinden yeni çıkmış bir katil olmadıgını kim garanti edebilir, bence kendinizi hiç riske atmayın, yolunuza devam edin, en güzeli belaya hiç bulaşmamaktır...

Dalaştıgın adamın bir cezaevinden yeni çıkmış bir katil olmadıgını kim garanti edebilir, bence kendinizi hiç riske atmayın, yolunuza devam edin, en güzeli belaya hiç bulaşmamaktır...

:good: hayatımız onlarınkinden ucuz görüyorsak dalarız. öyleyse durmayalım. ama o kadar ucuz bir hayat mı taşıyoruz? adam için vurmak öldürmek içeri girmek yatmak vs hirşey. Benim için herşey.

Allah bulaştırmasın arkadaşlar

abim herşeye tmm da küfür etti diosun ozaman arabada sopa bulundur dal adama allah ne verdiyse hep suçlu hemde küfür ediosa ben öle yaparım kimsede tutamaz manitası varmış yanında ailesi varmış dinlemem sopayla dalarım terbiyesini bilecek herkes bilmiyosa dayak yiyip öğrenecek

++++ aynen

o değilde geçen gün yola bakmadan lagunasıyla fırlayan teyze fren sesimden korktu sonra elini kolunu sallayarak bir şeyler dedi bana arabanın içinde bende yanına geçip. Aynaya bakarsan böyle şeyler yaşamazsın dedim. Bana gelen cevap; sensin hayvan tamam dedim benim hayvan :d :d :d

hocam süpermiş yaaa:d:d:d:d

çöp kamyonu kanununu süper.

uyguladım ben bikaç defa kesin işe yarıyor, en manyak karaktere bunu yaparsanız sizi piskopat sanıp tırsıyor yani her durumda işe yarıyor :D

Geri