sedanlara modifiye çokmu görülüyo...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra_21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
serviste dereceli egzantrik manifolttan egzos işi nasıl envanterde var onu anlamadım açık hava filtresi falan :D nasıl ibr servismiş o servismi yoksa performanscımı :)

egsantrik yok zatn ama egsoz manfold falan var yani belki egsantrik bile vardır neskar izmir yoluda var hatta ledli stoplar angellar xenonlar vs. :)

turbonun ucundaki hava filtresinden geliyor olabilir bak ama neyse çözeriz ben araştırmaya başladım aklıma takıldı hondada çok olmuyordu o ses haklısın benzinlide daha tok ses geliyor;)

youtube ta filan videoları olması lazım iyice bi araştır intercooler ın sesi ince bi rüzgar eser hani kalın bi uğultu verir tıpkı onun gibi...

serviste dereceli egzantrik manifolttan egzos işi nasıl envanterde var onu anlamadım açık hava filtresi falan :D nasıl ibr servismiş o servismi yoksa performanscımı :)

evet bende ilkdefa böyle bi servis görüyorum ama çok kapsamlı cidden işimizede gelmiyor değil hani :):):)

evet bende ilkdefa böyle bi servis görüyorum ama çok kapsamlı cidden işimizede gelmiyor değil hani :):):)

nazar değmesin :yahoo:

Geri