sedanlara modifiye çokmu görülüyo...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra_21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ekstra yakıt masraflarınıda unutmamak lazım

modifiyeyle ekonomi yapan varmı yada ekonomi için modifiye yapan modifiye işine girdinmi ekonimiyi ikinci plana atıcan.. ;)

chip olmaz garantim gidiyor :(

modifiye namına ne yapsan garantin bozulur açık hava filtresi taksan motoruna bir şey olsa ama açık hava filtresinden olmasa açık hava filtresine bahane edip aracın orjinal işleyişini sistemini bozmuşsun bunu takarak deyip garantiden çıkarta bilirler..

turgut abi zaten adamım ya :) ben pztesi okula gidicem balıkesire ama yola çıkmadan önce ön kaput koruma filmi çektireyim diyorum nasıl olur arkadaşlar?

full yaptır bendeki gibi çok iyi oluyor 270 tlye yaptırmıştım serviste 0 ken

modifiyeyle ekonomi yapan varmı yada ekonomi için modifiye yapan modifiye işine girdinmi ekonimiyi ikinci plana atıcan.. ;)

orda egsantrik mili deişsin onun için demiştim yakıt masrafın nerdeyse 2.5 3 katına çıkıyor cadde tipi 270 275 derecelerde :D

modifiye namına ne yapsan garantin bozulur açık hava filtresi taksan motoruna bir şey olsa ama açık hava filtresinden olmasa açık hava filtresine bahane edip aracın orjinal işleyişini sistemini bozmuşsun bunu takarak deyip garantiden çıkarta bilirler..

serviste sattığından bu parçaları hiçbişey diyemezler kendi envanterlerinde var çünkü :)

yok ben servisle konuşup anlaştım onlar taktığı sürece garanti kapsamında chip hariç çünkü çipi tavsiye etmiyorlar ayrıca takmıyorlar...

tamam kardeşim ben okula gidip geleyim sağ salim aricam seni denk gelip bakalım oluruna ;)

tammdır intercooler sesine takıldım benim araçla bi dinlettircem sana bakalım aynı ses mi değil mi :D

serviste dereceli egzantrik manifolttan egzos işi nasıl envanterde var onu anlamadım açık hava filtresi falan :D nasıl ibr servismiş o servismi yoksa performanscımı :)

tammdır intercooler sesine takıldım benim araçla bi dinlettircem sana bakalım aynı ses mi değil mi :D

emin ol değil turbonunki daha tiz bir ses bide benzinli arabadaki sesler daha güçlü geliyor onuda unutmamak lazım fark vardır seninkiyle yani :)

emin ol değil turbonunki daha tiz bir ses bide benzinli arabadaki sesler daha güçlü geliyor onuda unutmamak lazım fark vardır seninkiyle yani :)

turbonun ucundaki hava filtresinden geliyor olabilir bak ama neyse çözeriz ben araştırmaya başladım aklıma takıldı hondada çok olmuyordu o ses haklısın benzinlide daha tok ses geliyor;)

Geri