seat leon yardım..

emirhan1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar seat leon almak istiyorum 2006 model 1.6 16v aracı tanıyanlar bana biraz bilgi verebilirmi...

ben test sürüşüne gitmiştim.. 1.6 16 v 102 hp imaj süper arabada... ama inanılmaz motor sesi var içinde ve performans vasat

evet bende bir kere sürme fırsatı bulmustum.aracın dizaynı hos ancak gercekten arkadasın dedıgı gıbı ses aynen ıcerıde ve o sesı kadar performansı yok.sahsen tavsıye etmem.o tıp bı ara arıyorsan golf astra olabılır mesela tavsıyelerım ıcınde...:o

4 Yıl yetkili seat bayisinde satışçı olarak çalışan arkadaşım hiç seat kullanmadı..3 marka değişti bu süre içerisinde hiçbiri seat değildi :) Bu garip durumu sorduğumda ben seatı satarım ama almam dedi..Seata para vermem ben diyodu..Yani bunlar işin içinde olan insanlar..Böyle birşey diyosa vardır bir bildiği diyorum ben..Ses olayınada katılıyorum inanılmaz ses alıyor içeri...

valla ben 4 sene leonun eski modelini kullandım. hiçbir sorun da yaşamadım...üstelik 100000 km.den fazla yol yaptım.

Abimde de toledo var dı oda 90000 km civarında yapmıştı, o da hiçbir sorun yaşamadı...

yeni modelleri kullanmadım ama seatların problemli olduğuna inanmıyorum

8V motoru olan bir araba gerçekten bağırıyo ama gitmiyo bunun yanında bide fazla yakıyor test sürüşü yaparsanız ön direklerindeki büyük kelebek camlarından ve ön direklerinin aşırı yatık olmasında dolayı görüş zorluğu çekiyorsunuz arkada da durum aynı çok küçük bir arka camı var buda arka görüşü bayağı bir olumsuz etkiliyor arkada durum park sensörü ile halledilebiliyor ama ön tarafta olayı kurtarmak biraz zor ayrıca sağdaki yolcunun tam görüş alanının ortasında camdan aşağı doğru uzanmış 6-7 lik bir plastik ve içinde yağmur sensörü doğal olarak (-) bir özellik son olarakta gaz pedalının zemine bağlı olması BMC otobüs sürüyormuş hissi veriyor

+ olarakta piyasada az bulunmasından dolayı ilgi çekiyor arka kapı kollarının kelebek camlarda bulunmasıda hoş vs. vs.

görüş sıkıntısı haricinde güzel bir araç bayaa kullandım seat kaporta olarakta saglam mekanikte en azından ben sorun yaşamadım kaportada ise kazada ne kadar saglam oldugunu gördüm..

walla ben seatı pek sevmem onun yanı sıra vw polonun yenisinde 1.4 motorunda motor sanki içerde çalışıo kaputun altına değilde:D

seatta motor sesi özellikle verilmiştir.
o ses alfalardada vardır yol tutusu iyi kolay kolay kendini bırakmayan bir araçtır
ateşleme bobinleri problemli çıkıyordu eskiden düzelttiler sanırım.
mekanik sorunları yok elektronik olarak wos wos dan az sorunlular.
sert süspansiyonlu.
8 valf olduğundan kallışları seri burnunu öne atan bi araç gitmediği konusuna katılmıyorum bi kere astralardan iii gidiyor.
tasarımlarıda bence fazlasıyla iii.

anladığım kadarıyla bu araba spor sürüş için. sert ve gürültülü olduguna göre

Geri