Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
astra h ın üstüne leon hakkaten alınmaz plastik lafı ağır bi benzetme olsada doğru gtc 1.6 t den vazgeçtin madem...golf, a3, 1.16 bunlar arasından tercih yaparım ben olsam
burak gün olur devran döner) senin bana söyleidğini nasıl gün geldi sana iade ettim) Allahım inşallah ezgenininde bu konuda suyunu ısıtacak hep birlikte güleceğiz:=)
astra h ın üstüne leon hakkaten alınmaz plastik lafı ağır bi benzetme olsada doğru gtc 1.6 t den vazgeçtin madem...golf, a3, 1.16 bunlar arasından tercih yaparım ben olsam
mtor aynı yürüyen aynı şekil olarakta bence diğerlerinden daha spor oldğu için leon diyorum ve fiyat olarakta uygun diğerlerinin sadece marka kazığı var. Hıı A3 te kalite illaki farklıdır ama leonda bana uygun napalım memur arabası eheh
gökhan gel sana gri c4 ü vereyim 1 depo ile 900 km tam memur işi fiyatı da güncelledik acil satmamız gerek gri cok temiz 23.000 son fiyat ben ciddiyim güldüğüme bakma
gökhan gel sana gri c4 ü vereyim 1 depo ile 900 km tam memur işi fiyatı da güncelledik acil satmamız gerek gri cok temiz 23.000 son fiyat ben ciddiyim güldüğüme bakma