Seat Leon 1.4 TSI 122hp vs Opel Astra 1.4 turbo 140 hp ??

phoenixs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu 2 motor arasında kaldım sizce hangisi tercih edilmeli yada tsi motor yeni cıkan opelin motoruna göre nasıl kısaca bilgi verirseninz sevinirim.

tsı performans ve yakıt ekonomisi ile gündemde ancak araba almaya niyetin varsa kesinlikle astra j estetik bakımınan opel işini biliyor.

seatın ikinci eli zayıf tsi motorun ömrü kısa pek çok 50 bini devirmiş tsi motorlarda turbo arızası yada anlık turboda boşalma devirden düşme gibi sorunlar yaşıyorlar.

Eger 2 arabadan bırını alcaksan tabikide astra j leonla bır tutmak yanlıs ha hangısı daha performanslı dıyorsan o ayrı bır sey

Son düzenleme:
astra j

astra j

öncelikle iki araç arasında kalmış ve ikisinide test edip 2011 leon almış biri olarakkonuşmak gerekirse leon daha sportif çizgilere sahip modifyeye uygun ve genç kesime hitap edicek bir araçtır astraj ona göre biraz daha aileye uygun bir arabadır bana göre,performans olarak araç kardeşleri a3,golf vs gibi 122 değil 125 hp dir ve onalrdanda performanslıdır,astra j 140 lık olmasına rağmen ondanda performanslı bi araçtır tecrübeyle sabittir.aracımda sadece filtre kiti olmasına rağmen 160 lık cdti insignalarla başabaş giden 180 liği ise belli bir kmye kadar zorlayan bir araçtır,ancak konu iç mekan ve donanıma gelirse leon astranın yanından geçemez bana göre ayrıcada yakıt tüketimi olarak şuan 300-350 krş yakmaktadr şehir içi ve araç 5000 kmde git gide yakıtın düştüğünü gözlemlemekteyim(motor alıştıkça)...

öncelikle iki araç arasında kalmış ve ikisinide test edip 2011 leon almış biri olarakkonuşmak gerekirse leon daha sportif çizgilere sahip modifyeye uygun ve genç kesime hitap edicek bir araçtır astraj ona göre biraz daha aileye uygun bir arabadır bana göre,performans olarak araç kardeşleri a3,golf vs gibi 122 değil 125 hp dir ve onalrdanda performanslıdır,astra j 140 lık olmasına rağmen ondanda performanslı bi araçtır tecrübeyle sabittir.aracımda sadece filtre kiti olmasına rağmen 160 lık cdti insignalarla başabaş giden 180 liği ise belli bir kmye kadar zorlayan bir araçtır,ancak konu iç mekan ve donanıma gelirse leon astranın yanından geçemez bana göre ayrıcada yakıt tüketimi olarak şuan 300-350 krş yakmaktadr şehir içi ve araç 5000 kmde git gide yakıtın düştüğünü gözlemlemekteyim(motor alıştıkça)...

güzel bi yaklaşım olmuş gerçekten peki sizce astra j 1.4 140 hp ile arasında motor olarak çok fark varmı?

Geri