Satış Öncesi Trafik Cezası

İyiki de farkına vrıp burada yayınlamışsınız.En azından muayene istasyonuna gittiğinizde mağdur olmanız yerine, birbirimizin düşünceleriyle mağdur olmadan erkenden adım atma şansınız olacak.Umarım çok zorluk yaşamazsınız.Yalnız gitmişken vergi dairesine bir sorun.Borcu olan bir aracın devri nasıl veriliyormuş.

satışın verildiği yerler nereler öğrenin müdürleri ile görüşün dava açacağınızı bildirin hatta açın. onlar çözsün. borcu olan kişi bana ibraz olmadı satarkende yoktu derse ne olacak çünki satışın olmaması gerekmekte

satışın verildiği yerler nereler öğrenin müdürleri ile görüşün dava açacağınızı bildirin hatta açın. onlar çözsün. borcu olan kişi bana ibraz olmadı satarkende yoktu derse ne olacak çünki satışın olmaması gerekmekte

İbraz olmama gibi bir ihtimalyok.Alırkende satarken de noterler bilgisayardan borç sorgulaması yapıyor.Bu işin içinde birşey var.

vergı daıresıne dılekce verılse gerekce olarak muayene gosterılse noter satıs belgesıde eklense dılekceye bu borcun sızın sorumlulugunuzda olmadıgı kanıtlanır bılgı edınme kanunu geregınce de vergı daıresı 30 gun ıcerısınde resmı bır cevap verılmelı bu yazıyla tuv turkten muayenenızı yaptırabılırsız hem bu sekılde vergı daıresıde cezayı plakadan dusurur sorumlunun tc bılgısıne aktarır

Bence arkadaşımız muayene amanını beklememeli.Keza muayenede böyle bir sonuç çıkıp dediğiniz yolu izlediğinde iki üç işi bir araya sıkıştırmak zorunda kalır, gelecek cevabı beklemek zorunda kalır, tabi dilekçenin iletilmesi şusu busu derken arada geçen zaman yüzünden muayene süresi yanma riski olabilir.

En sağlamı şimdiden gerekli mercilere dilekçe vererek durumun düzeltilmesi.

Geri