Satış İşlemlerindeki rezillik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim yiğenimde nisanda aldı arabayı hayla plakası ruhsatı çıkmadı.. bekliyor

ya bide o var. atıyorum ben kzıdım ruhsatsız cıktım trafige. kaza bela olmadı ama polis cevirmesine girdim. ne olacak?
Para cezası ile kurtulamazsın kardeş 62 tl cezası olduğu gibi 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu madde 23 derki aracın eksik belgeleri ilgi trafik kururuluşuna ibraz edilene kadar Trafikten MEN.

Yani aracın otoparka çekilir.

Para cezası ile kurtulamazsın kardeş 62 tl cezası olduğu gibi 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu madde 23 derki aracın eksik belgeleri ilgi trafik kururuluşuna ibraz edilene kadar Trafikten MEN.

Yani aracın otoparka çekilir.

Masraf çıkarmasınlarda çeksinler :) sokakta başı boş durunca coluk cocuga oyuncak oluyo :) en azından emniyetli olur.

yeni yasaya göre 15 gün içinde almazsan cezası var...130 lira adresine gönderiyolar ama

Burda öyle emniyet falan yok sigortaya gidiyon hemen aninda plakan ruhsatin hepsi hazir sira beklemssen 10 dk beklersen en cok yarim saat insanin her ay araba degistiresi geliyo valla :D
+:good:
Burada da aynen böyle olması gerekiyor ama ben o sistemi göremem.Torunumun torunu görebilir belki.
Bankaların 1-2 saatte değiştirebildiği sistemi,devlet 1-2 ayda değiştirebiliyor.Helal olsun diyorum.Dünya daki bütün bilgisayarlar çökse bile,sorunun 1 haftada halledilebileceğini düşünüyorum.

Güncel uygulamayı tam bilmiyorum. Yeni emniyet amirleri işi çok sıkı tutuyorlar. Bir cam filmi nedeniyle arabayı bağlayanlar, evraksız/eksik evraklı araca ne yaparlar düşünmek bile istemem :D.
+:good:Cam filmi Ankara'da affedilmiyor.Arkadaşlarım söktürdüler.

satış işlemleri başlı başına sorun zaten istanbuldaki birçok noterde sorun var sistem yok diyiyorlar geri gönderiyorlar :(

Geri