Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para cezası ile kurtulamazsın kardeş 62 tl cezası olduğu gibi 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu madde 23 derki aracın eksik belgeleri ilgi trafik kururuluşuna ibraz edilene kadar Trafikten MEN.ya bide o var. atıyorum ben kzıdım ruhsatsız cıktım trafige. kaza bela olmadı ama polis cevirmesine girdim. ne olacak?
Para cezası ile kurtulamazsın kardeş 62 tl cezası olduğu gibi 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu madde 23 derki aracın eksik belgeleri ilgi trafik kururuluşuna ibraz edilene kadar Trafikten MEN.
Yani aracın otoparka çekilir.
+:good:Burda öyle emniyet falan yok sigortaya gidiyon hemen aninda plakan ruhsatin hepsi hazir sira beklemssen 10 dk beklersen en cok yarim saat insanin her ay araba degistiresi geliyo valla![]()
+:good:Cam filmi Ankara'da affedilmiyor.Arkadaşlarım söktürdüler.Güncel uygulamayı tam bilmiyorum. Yeni emniyet amirleri işi çok sıkı tutuyorlar. Bir cam filmi nedeniyle arabayı bağlayanlar, evraksız/eksik evraklı araca ne yaparlar düşünmek bile istemem.