Satış İşlemlerindeki rezillik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
6 nisanda aracımı noterden aldım. 1 hafta 10 gun sonra lpg taktırdım. dedim tek sefer ruhsat işlemlerine para veririm.

hemen ertesi hafta içi ruhsat işlemleri için evrakları emniyete gonderdiğimde emniyet işlem yapmıyoruz 1 mayısta sistem değişiyor işler karışık vs diğerek 1 mayısı beklememizi soylediler.

4 mayıs salı evrakları içeri verdik. bugun 7 mayıs ve 4. gun olmasına karşın ruhsat orada yok. neden? sistemdeki değişiklik. birde aradan birinin muameleciye söylediği ruhsatı 20inden once alamazsınız. yani 2 hafta daha beklenecek:mad:

Var mı böyle birşey yaa? 3 hafta nasıl araba yatırılır kapıda. ruhsat fotokopisi de olmaz işe yaramaz deyip fotokopisinide almama izin vermediler. ne yapcam bilmiyorum. beklicez sanırım:rulet:

Yurdumdan manzaralar :(. Bence daha da uzayabilir, hazırlıklı ol malum şu anda varsa anayasa değişikliği yoksa anayasa değişikliği. Bu gürültüde her an benzine zam bile gelebilir.

6 nisanda aracımı noterden aldım. 1 hafta 10 gun sonra lpg taktırdım. dedim tek sefer ruhsat işlemlerine para veririm.

hemen ertesi hafta içi ruhsat işlemleri için evrakları emniyete gonderdiğimde emniyet işlem yapmıyoruz 1 mayısta sistem değişiyor işler karışık vs diğerek 1 mayısı beklememizi soylediler.

4 mayıs salı evrakları içeri verdik. bugun 7 mayıs ve 4. gun olmasına karşın ruhsat orada yok. neden? sistemdeki değişiklik. birde aradan birinin muameleciye söylediği ruhsatı 20inden once alamazsınız. yani 2 hafta daha beklenecek:mad:

Var mı böyle birşey yaa? 3 hafta nasıl araba yatırılır kapıda. ruhsat fotokopisi de olmaz işe yaramaz deyip fotokopisinide almama izin vermediler. ne yapcam bilmiyorum. beklicez sanırım:rulet:

Geçici ruhsat verilmedi mi?

yok herhangi birşey. normalde noterden gelen satış evrağıda 1 ay geciyo ama ben 1 aylık surenin ilk 15 gununde lpg işi muayene vs ile ugrastım. son 1 haftaya girdigimdede mayısı bekleyin dediler. şimdi haziranı gösteriyorlar :(

satış kağıdının fotokopisi trafiğe çıkmam için yeter mi acaba? noter evragı sonucta. bi sıkıntı anında polisler mevcut durumdan dolayı anlayış gösterir mi onuda bilmiyorum.

yeni sistemin ilk kurbanları ortaya çıkmaya başladı....

enteresan bir durum ama buna en uygun laf herhalde şavaş beyin ki gibi yurdumdam manzaralar olur :)

yarim saatlik is icin su milletin cektigi rezillige bak Savas abime her zamanki gibi bu seferde hak veriyorum..

Valla şaşırmıyorum benımde plakalarımı aldıktan sonra işlemını halledemıyoruz kımınle gorusuyorsan görüş demişlerdi..

ne yaptım? sahte plaka bastırıp aylarca cayır cayır gezdim şehirlerarası yol gittim defalarca ankara izmir istanbul antalya Allahıma çok şükür çeviren olmadı gerçi ama sistemin sonuçları bunlar.

ya bide o var. atıyorum ben kzıdım ruhsatsız cıktım trafige. kaza bela olmadı ama polis cevirmesine girdim. ne olacak?

Burda öyle emniyet falan yok sigortaya gidiyon hemen aninda plakan ruhsatin hepsi hazir sira beklemssen 10 dk beklersen en cok yarim saat insanin her ay araba degistiresi geliyo valla :D

Geri