Sanki camlar hep aralıkmış gibi rüzgar sesi geliyor?? Can Sıkıcı..

doğrudur hortum gibi olan şey...

ya geçmelidir yada belli noktalardan tutan dişler vardır...

tamamdır tşk ettim. bi bakayım ben ona..

bence oncelıkle sılıkon spreyı alıp sıkın , lastıkler bıraz yumuşasın. aynı problem devam ederse hortum uygulamasını da denersınız. sılıkon spreyın cok methını duydum bu konuda. ve derdı olmayan bıle sıksın dıyorlar. cunku yumuşatıp beslıyormuş hortumu. bende başkasının yalancısıyım

peki nereye sıkacam hocam. lastigin içine mi dişina mi. biraz ayrintili anlatir misin?
pek bilmem bu işleri :)

spreyde boyle birşey mi?

http://www.otomaparca.com/index.php?p=show&pid=5164&k_id=0&kn=

29032709525199827.jpg

dırek ustune sıkacak. sılıkon sprey bu evet. ıcerıgını pek bılmem ama zaten oyle pahalı bırsey olmadığı ıcın kalıtelı bır marka almanı tavsıye ederim. ne olur , ne olmaz. verim açısından.

anldm. o zaman 2dklik bir uygulama olacak..

tsk ederim. deneyecem

bugun medikallere gittim. gerçekten zor buşunuyor bu hortum anlamiş degilim. bir yerde biraz buldum. deneme amaçlı aldım olanı.. bi bakarmısınız dogru mu aldım diye..
birde bu hortuma benzer hortumlar varmış pederin iş yerinde. onlarla yapsam olur mu. yoksa bu hortumun farklı bir özelligi mi var..

dsc03979.jpg

dsc03978c.jpg

o ses bendede var orjinali çok para bi ara oto kilitciye gitmiştim tesadüf orada sordum ama benim on kapı ve bagaj lastıkleri yırtılmış artık adam hepsine avrupa lastik takarım 150 lira alırım ses falan kalmaz 6 ayda bir silikon sprey sıktınmı uzun yıllar kullanırsın demişti... fırsat bulup gidemedim ama kış geliyor onuda aradan çıkarmak lazım

wd *40 spreyi sıkıp üstübüyle iyice yedirin fitillerin yumuşadığını göreceksiniz zaten birde serum uygulandımı dört dörtlük olur

saol mahmut abi.

simdi wd 40 aliyorum. ilk once fitilere bunu uygularım. yumuşadıktan sonrada serum hortumunu geçiririm..

teşekkür ettim

Geri