Sanırım Kırdım.Nemi ? Rekor galiba...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nice 200.000 kmlere ne diyelim.Ama bakimlari yapilirsa daha gider.Unutmayalim 2 milyon küsür giden Kadetti.

Maşaallah. Umarım araban satılırken 200.000 km olarak satılır !:confused:

Malesef 200.000 km olarak satılmadı..206.000 km olarak satıldı...Km oyunlarıyla 3-5 kuruş kar hesabı yapacak biri olsaydık 2005 model arabayla 200.000 km yapmaz bi külüstür alır onunla yapardık...

gecedemi kullandınız arabayı _?:D

Vallahi tebrikler, gunde ortalama 200 km bayagi cok yolddemek.
200.000 km boyunca kac defa depoyu fullediniz ve kac litre mazot aldmissinizdir.Alakasiz iste aklima geldi:D

Vallahi tebrikler, gunde ortalama 200 km bayagi cok yolddemek.
200.000 km boyunca kac defa depoyu fullediniz ve kac litre mazot aldmissinizdir.Alakasiz iste aklima geldi:D

Şu kadarını söyleyeyim iş için her gün istanbuldan izmite falan gitmem gerekiyordu..Ve inanması güç ama mazotu bedavaya alıyordum..Yani bu tırlara kamyonlara falan satılan yerler varya öyle bir yerdi..Bir akrabamdı..Ben utanıyordum artık :) Sonra bana yaptığı hesabı anlattı..Benim oradan beleşe aldığım mazot kamyonların deposu dolarken taşan yada muhtelif nedenlerden dolayı dökülen mazottan daha azdı..Bende gönül rahatlığıyla almaya devam ettim..:):)Sonra orası kapandı bende o ara arabayı satmıştım zaten..

Şunuda söylemeden geçemicem mazot normal dizeldi..Kitapçıkta sadece euro dizel kullanınız diyordu..Ama ben hiç euro dizel almadım..Bişecikte olmadı..Ama siz kullanın yinede..Ne olur ne olmaz..

valla helal olsun.daha nice 200 binlere.kazasız belasız

helal olsun
yürü kim tutar seni...

Geri