Sanırım Kırdım.Nemi ? Rekor galiba...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reco' Alıntı:
nıce 200.000 km lere ama unutma bunu bıze gosterdıysen daima daha ıyısını ısterız.
ben sahsen 1.000.000 km gormek ısterdım
allah kazadan beladan korusun dostum

Evden işe git gel 150 km..Gün aşırı diğer ofisimizi kontrole giderim oda git gel 100 km..Hafta sonu gezerim..Örneğin geçen pazar istanbul-çaycuma-çaycuma-amasra-amasra-safranbolu-safranbolu-çaycuma-çaycuma -istanbul 21 saatte 1100 km yaptım...Diğer pazarlarımda genelde böyle geçer..Benim hesaplarıma göre 2 yılda daha fazla planlıyordum ama işlerle ilgili bazı rahatlamalardan sonra kilometrem epeyce düştü..Zaten arabayıda değiştim hiç planda yokken..Eğer değişmesem 1.000.000 değilde 500.000'i rahatça gösterebilirdim...

:eek: wayy tebikler valla :alkis:
Allah kaza bela göstermesin...

yeni aracı we 200bin km hayrlı olsn....sorun çıkarmış aslnda yne de

To_death_corsa' Alıntı:
Evden işe git gel 150 km..Gün aşırı diğer ofisimizi kontrole giderim oda git gel 100 km..Hafta sonu gezerim..Örneğin geçen pazar istanbul-çaycuma-çaycuma-amasra-amasra-safranbolu-safranbolu-çaycuma-çaycuma -istanbul 21 saatte 1100 km yaptım...Diğer pazarlarımda genelde böyle geçer..Benim hesaplarıma göre 2 yılda daha fazla planlıyordum ama işlerle ilgili bazı rahatlamalardan sonra kilometrem epeyce düştü..Zaten arabayıda değiştim hiç planda yokken..Eğer değişmesem 1.000.000 değilde 500.000'i rahatça gösterebilirdim...
E ayıp değilmi abi bartına geliyosun bizi görmüyosun?

maşallah:)

masalllah dıyım,gece gunduz hıc uyumadan gezdın mı birader?:D

arifba' Alıntı:
E ayıp değilmi abi bartına geliyosun bizi görmüyosun?

Ne desen haklısın arif..Benim jeton valla buraya gelince düştü..Güzel bir buluşma olabilirdi..Haklısın...

To_death_corsa' Alıntı:
Ne desen haklısın arif..Benim jeton valla buraya gelince düştü..Güzel bir buluşma olabilirdi..Haklısın...
canın sağolsun, bu hafta sonu yine gelirsin ödeşmiş oluruz:pon: he bu arada 4 nisanda çok büyük bir parti yapıyoruz vip konuğum olarak beklerim:alkis::pon::pon:

kardeş sen hiç evde yatmıyon herhalde

Geri