Sanırım Kırdım.Nemi ? Rekor galiba...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım helal olsun bendede 2004 astra var 56.000 günde 130 km yol yapıyordum baktım km aldı başını gidiyor.bıraktım şimdi işe servisle gidiyorum.

hadi bakalım daha nice 200000lere :)

walla bende kendime fazla diodum 2005 83.000 de:D

maşallah ne diyim :) :) benim astra daha 50.000 de 2002 model :)

97 astrayla 130 000 i zar zor yaptık :D maşallah iyi kullanmışsınız yeni aracınızda hayırlı olsun

sen ne yapmışsın üstad daha 2005 model corsa ile:eek: maşallah nazar değmesin helal olsun:good: bizim 2004 merivada anca durur garajda müzede sergideymiş gibi daha 17.000km de:) araba durur öyle kullanılmadan sıfır fiyatına satacam onu zaten sıfırdan farksız çünkü:) lastiklerdeki iğneler bile duruyor görüyorumda gülüyorum:) geçen araba bakıma gitti opel servisine adamlar arabayı kaldırdı altını kontrol etmek içinde arabanın altındaki etiketler duruyordu herkez şaşırdı:D helede 2005 modellerin 200.000km lere geldiğini gördüm şu anda demekki bizim meriva paso ense yapmış garajda:D

saygılar...

sen ne yapmışsın üstad daha 2005 model corsa ile:eek: maşallah nazar değmesin helal olsun:good: bizim 2004 merivada anca durur garajda müzede sergideymiş gibi daha 17.000km de:) araba durur öyle kullanılmadan sıfır fiyatına satacam onu zaten sıfırdan farksız çünkü:) lastiklerdeki iğneler bile duruyor görüyorumda gülüyorum:) geçen araba bakıma gitti opel servisine adamlar arabayı kaldırdı altını kontrol etmek içinde arabanın altındaki etiketler duruyordu herkez şaşırdı:D helede 2005 modellerin 200.000km lere geldiğini gördüm şu anda demekki bizim meriva paso ense yapmış garajda:D

saygılar...

2 defa trabzona geldim o arabayla :)

helal olsun.

2005 model 200000 de helal olsun ne diyelim su yakıyor sanırım :D

Konu 2007'de açılmış, hortlatıcam.
2005 corsa 200.000 yapmış 2 senede.
Dayı sen dünya turu mu yaptın ya
:D

Geri