Sanırım Kırdım.Nemi ? Rekor galiba...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrikler öncelikle..

Kaba bi hesap yaptım günde 200 km.civarı yapmışsın sanırım (:

Doğru mu bu hesap ?

nıce 200.000 km lere ama unutma bunu bıze gosterdıysen daima daha ıyısını ısterız.
ben sahsen 1.000.000 km gormek ısterdım
allah kazadan beladan korusun dostum

To_death_corsa' Alıntı:
Turbo 145,000 km'de değişti..Bende sürekli euro dizel kullandım zaten şart bu arabalarda..Ben sordum servis yetkilisinin söylediği ve bana pek inandırıcı gelmedi ama sıcak havalarda klimanın uzun süre açık kalması corsalarda turboya zararlı dedi..Valla onun yalancısıyım...

İyiki büyük arıza çıkmamış:)

Ama bunlar gayet normal şeyler zaten..Maşallah tekrar..

maşallah ..:) 200000 km demek dünyanın çevresinin yaklaşık 200 de biri demek .. ne alakaysa .:). kazasız belasız inş..

To_death_corsa' Alıntı:
Turbo 145,000 km'de değişti..Bende sürekli euro dizel kullandım zaten şart bu arabalarda..Ben sordum servis yetkilisinin söylediği ve bana pek inandırıcı gelmedi ama sıcak havalarda klimanın uzun süre açık kalması corsalarda turboya zararlı dedi..Valla onun yalancısıyım...

o zaman desene bizimkide aynı arızayı verecek burası Adana şimdiden başladık klimaları açmaya :)

peheeey maşallah... abi nete de arabadan girip yazıyosundur sen kesin mesajları :D
2007-2005=2sene=730gün
2007'den de 3 ay saysan = 90gün
200000km/820gün=günde 243,9km yapar. tekrar maşallah :)

aya mı gittin arkadaş? :D

Benim araba 2003 ben daha 50000 i yeni gördüm.Arıza sorun değil hallolur kazasız 100000 ler 200000 ler hepimize! Ben bi astra perte çıkardım pek hoş bir durum olmuyor açıkçası !

helalllll

kardeş ne deyim sana.sanırım arabada uyudun.daha doğrusu uyumadında hep gezdin galibaaa.tbrk etmek gerekir.ben performans yada masraf sormayacam.bu 200.000km boyunca herkangi bir kaza yada benzeri bi olayla karşılaştınmı.bence bu ok daha önemli.kaç kişi tanıyorsunuz 2 senede 200.000 km yapacak.bence bu cvp senin soförlüğününde ispatııı.bi servis opğelller 1000.000 dayanır demişti bana.ama yukarıdaki omega öreneği çok daha uçlara götürdüü.kazasız belasız günlerr.

tarıkyılmaz' Alıntı:
Benim araba 2003 ben daha 50000 i yeni gördüm.Arıza sorun değil hallolur kazasız 100000 ler 200000 ler hepimize! Ben bi astra perte çıkardım pek hoş bir durum olmuyor açıkçası !

Araba 15 günlükken beşiktaş barbaros bulvarın da bi abla telefonla konuşurken gümletti arkadan..Polis geldi halen telefonla konuşuyor polis bi hoşgörülü bi hoşgörülü..Biz olsak aynı şeymi olurdu bilmiyorum...

Geri