Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sübapların açma kapama zamanlamasını değiştirip performans sağlamak fazla açamamı yapılışı yada ayarı için dedim en ufak hatada sübap kapar...
emme ve eksoz sübaplarını ters açıda çalıştırmak gibi bi ayar işte (sen hatırlatmasan aklıma gelmezdi yaşlılık işte) tşk LND
şimdi benim arabadan parça sökmek ve sökülen parçalardan bir tane motosiklet yapmak istiyorum.
arabadan ne sökersem motsiklet yaparım?
arabadan söktüğüm parçalara yenisini eklemeden arabayı nasıl çalışır durumda bırakırım?
bu arada motosiklette çalışır durumda olmalı...
şimdi benim arabadan parça sökmek ve sökülen parçalardan bir tane motosiklet yapmak istiyorum.
arabadan söktüğüm parçalara yenisini eklemeden arabayı nasıl çalışır durumda bırakırım?
bence en son chip işini hallet.
zaten şuanda chip yazdırsanda alacagın max güç 7-8 hp dir
fazlası gelmez...
işlerini hallet.
yapacagını ap üstüne chip yazdır.
yoksa chipi yazdırdın
sonra dereceli aldın taktın bir daha chip yazdırman gerekecek o dereceliye göre bi daha para vermen gerekecek...