Sanayi Ayağınıza Geldi ... :)

arama kısmında aratıyorum çıkmıyor bu bir kısatlma felan mı? ona göre arayım

Hüseyin abicim,

sen sormuştun Yalçın abide söylemişti...
ben bile hatırlıyorum yaniii...

lex mevzusu sırasında

sübapların açma kapama zamanlamasını değiştirip performans sağlamak fazla açamamı yapılışı yada ayarı için dedim en ufak hatada sübap kapar...
emme ve eksoz sübaplarını ters açıda çalıştırmak gibi bi ayar işte (sen hatırlatmasan aklıma gelmezdi yaşlılık işte) tşk LND

Hüseyin Abi ne iş,dereceli mi aldın?

şimdi benim arabadan parça sökmek ve sökülen parçalardan bir tane motosiklet yapmak istiyorum.

arabadan ne sökersem motsiklet yaparım?
arabadan söktüğüm parçalara yenisini eklemeden arabayı nasıl çalışır durumda bırakırım?
bu arada motosiklette çalışır durumda olmalı...

şimdi benim arabadan parça sökmek ve sökülen parçalardan bir tane motosiklet yapmak istiyorum.

arabadan söktüğüm parçalara yenisini eklemeden arabayı nasıl çalışır durumda bırakırım?

Bu modifiye tutkunları hep böyle oluyorlar.Bir yerden sonra sıyırıyorlar :D

aklımda olan bi iki şey var (ama bi doğrultamadım şu tamamen duygusal olayını)

öncelikle bi chip işini halletmem lazım (buradan başlasak en doğrusu olur herhalde)

bişey derdimde neyseeee:D :D

öncelikle bi chip işini halletmem lazım (buradan başlasak en doğrusu olur herhalde)
bence en son chip işini hallet.
zaten şuanda chip yazdırsanda alacagın max güç 7-8 hp dir
fazlası gelmez...
işlerini hallet.
yapacagını ap üstüne chip yazdır.
yoksa chipi yazdırdın
sonra dereceli aldın taktın bir daha chip yazdırman gerekecek o dereceliye göre bi daha para vermen gerekecek...

Geri