haklısın bizde çift pedal olduğu halde istop etmesin diye müdahale etmiyorum yoksa öğrenemiyor tavsiyem gazsız kalkış yapmasını öğret debriyajla sadece sol ayak alışınca daha sonra gaz miktarını devir saatine 20 ye sabitliyecek şekilde basıp bırakmasını alıştır ayakları henüz bağımsız hareket etmez onun yani iki ayak birden aynı anda çalıştırtma. tek tek ayakları alıştır. aracın daha az yorulur... yılbarda aracımı tamir ettiğim bile oluyor..

getir bakımını kendim yaparım

araçların sigorta işlermleri ne koştururum daha çok yani biraz dış işleri.. benim yılbarla tanışmam kaza yaptığımda olmuştu öncesinde bir iki bakıma götürmüştüm tavsiye üzerine o arada kaza geçirdim ve hemen yardım istedim sağolsunlar çekicilerini gönderdiler hemen aracım 1,5 hafta gibi kaldı git gel derken çok ilgilerini gördüm ve samimiyet dahada ilerledi kendim zaten muhasebeciliğim olduğundan biraz,böyle bir konu oldu işlerini yaparım başka bir işe koşarım.

)... zaten haftanın bir kaç günüde kurstta eğitimde oluyorum yani ben çok fazla koşturuyorum akşamda üni. öğrencilerinin kaldığı kız öğrenci yurdunda kalıyorum orasıylada ilgileniyorum geliri gideri ile.

inş. her zaman görüşmek üzere.